#Torrejon – · Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro, a vizitat noua infrastructură și a subliniat că „acest ecran are ca scop reducerea poluării fonice suferite de această zonă din cauza traficului pe M-206, așa cum au cerut vecinii”.

· Datorită acestei investiții, Consiliul Local a construit un ecran acustic fonoabsorbant mare care reduce zgomotul ambiental cauzat de trafic pe Avenida de la Luna și în zonele rezidențiale din apropiere situate în cartierul Fresnos între strada Atenea și Avenida Frasin.

· Ecranul Acoustic are 477 de metri lungime și 2,5 metri înălțime, împărțit în două secțiuni. Secțiunea I între str. Atenea și str. Eos și tronsonul II între strada Eos și bulevardul Fresnos Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro, a vizitat noul ecran acustic din cartierul Fresnos de-a lungul străzii Apolo, pe versantul vegetal adiacent M206 – Avenida de la Luna. Ecranul Acoustic are 477 de metri lungime și 2,5 metri înălțime, împărțit în două secțiuni. Secțiunea I între str. Atenea și str. Eos și tronsonul II între strada Eos și bulevardul Fresnos.

Torrejón de Ardoz, 4 septembrie 2023. Lucrările pentru construirea Ecranului Acoustic în cartierul Fresnos de-a lungul străzii Apolo pe versantul vegetal adiacent M206- Avenida de la Luna sunt acum finalizate. Datorită acestei investiții, Primăria a construit un ecran acustic mare fonoabsorbant care reduce zgomotul ambiental cauzat de traficul pe Avenida de la Luna și în zonele rezidențiale din apropiere situate în cartierul Fresnos, între strada Atenea și Bulevardul Fresnos. .

Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro, a vizitat noua infrastructură și a subliniat că „acest ecran are ca scop reducerea poluării fonice suferite de această zonă din cauza traficului pe M-206, așa cum au cerut vecinii”.

Sursa: S-au finalizat lucrările la Ecranul Acoustic din cartierul Fresnos pentru reducerea zgomotului ambiental, conform solicitării…