Primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, primul viceprimar, Miguel Ángel Lezcano, iar al doilea viceprimar și consilier pentru Securitatea Cetățeană, Alberto Blázquez, l-a primit în această dimineață pe șeful Poliției Locale din lipsă, Rubén Jiménez, și șapte polițiștii locali în semn de recunoaștere a muncii lor în serviciul orașului și a locuitorilor din Complutense.

Javier Rodríguez Palacios a mulțumit „ pentru munca depusă de toți, este o mândrie să avem un poliție local ca cel pe care îl avem în Alcalá de Henares, pentru că ne simțim profund mândri și foarte recunoscători ”.

Șase agenți au au fost felicitati pentru prestatia lor in fata unui stop cardiorespirator al unui vecin al orasului, fiind primii care au ajuns la locul in care se afla femeia. Datorită răspunsului ei rapid în lucrările de resuscitare până la sosirea ambulanței, femeia și-a salvat viața.

De asemenea, altele agent și secția de mediere de cartier din care face parte a fost recunoscută de primar și de viceprimari pentru diligența și acțiunea polițienească în menținerea conviețuirii cartierului în fața unui localnic care a desfășurat practici supărătoare pentru cartier.

Sursa: Primarul Javier Rodríguez Palacios primește 7 ofițeri de poliție locală în semn de recunoaștere a muncii lor