#AlcaladeHenares – Până pe data de 17, Spitalul Vechi din Santa María La Rica găzduiește expoziția Club Deportivo Avance, aniversarea a 75 de ani, care culege istoria acestui club legendar din orașul nostru.

Al doilea viceprimar, Víctor Acosta, consilierul pentru sport, Lola López, și alți membri ai Corporației l-au însoțit pe președintele clubului, Pablo de Lucas, la inaugurarea acestei expoziții comemorative care reunește fotografii și documente din lunga istoria clubului și la care a participat o mare reprezentație a familiei Avantine.

Mai întâi a luat cuvântul De Lucas, care a făcut o scurtă trecere în revistă a celor 75 de ani de istorie a clubului, care pot fi văzute prin diferite fotografii din această expoziție și adună principalele repere ale clubului. Ulterior, Ramón del Olmo, care a fost unul dintre primii jucători Avance, a luat cuvântul.

Evenimentul a fost încheiat de consilierul pentru sport, care a indicat că „Avance este mult mai mult decât unul dintre cele mai vechi cluburi sportive din Alcalá de Henares, lucru care, evident, are și importanța sa în sine, întrucât a permis oamenilor să practice sport jucând fotbal. câteva generații de alcalaínos. Este de asemenea, într-un fel, o mare familie, care a contribuit cu valori și a generat conviețuire între sute de băieți și fete în acești 75 de ani.”

În acest sens, Lola López a asigurat că „Clubul Sportiv Avance este o entitate care face parte din țesutul social și civic din Alcalá de Henares, deoarece a crescut în același ritm și a participat la viața de zi cu zi de-a lungul timpului. ultimii ani.” trei sferturi de secol.”

Sursa: Cei 75 de ani de istorie ai CD Preview într-o expoziție care poate fi văzută în Santa María La Rica până pe 17 septembrie