#AlcaladeHenares – Consilierul interimar pentru Cultură, María Aranguren, împreună cu coordonatorul Cultură, Pablo Nogales, au prezentat astăzi programarea acestei „activități culturale foarte importante în care publicul plătește artiștii, astfel încât de îndată ce ajung la vânzarea biletelor, cu atât vor fi șanse mai mari să reușească și publicul să-și întoarcă sprijinul prin umplerea teatrului”.

Târgurile vor începe pe 25 august cu „Alcalá Comedy Show”, de Alcalá me mata producciones, un spectacol monolog format din șase comedianți din oraș (Nene, Juan Zurdo, Iria Parada, Joseph Ewonde, Edu Manzanera și Sara Drama. zile În zilele de 26 și 27 august se va putea vedea „The Party Pooper” de Josema Yuste, care este precedată de un mare succes la Teatrul Reina Victoria.

Pe 31 august și 1 septembrie vă puteți bucura de „666” de la compania Yllana, sub conducerea lui David Ottone. „666” este unul dintre cele mai emblematice spectacole și în acest an își sărbătorește pe scenă 25 de ani. În cele din urmă, pe 2 și 3 septembrie este reprezentată „Gordas”, de Carlos Mesa, o comedie ireverentă despre faimă, religie, dragoste, prietenie și fizic.

Sursa: Astăzi se pun în vânzare biletele pentru Târguri, care vor oferi cinci spectacole la TSC