#Madrid –

În următoarele 7, 8 și 9 iunie, festivalul South Summit Street Fest 2023 va umple trei piețe emblematice din Madrid cu cea mai bună muzică de pe scena națională și internațională.

Acest festival de muzică gratuit și deschis se va desfășura în paralel și a fost organizat de cel mai mare târg de antreprenoriat din sudul Europei, South Summit Madrid 2023, care are sprijinul Comunității Madrid.

Producătorul și DJ-ul spaniol Juan Magán va cânta piesele sale de succes la concertul principal al festivalului, care va avea loc pe 9 iunie în Plaza de España. Magán este un pionier și promotor al electrolatino-ului în întreaga lume, iar cu această ocazie va fi unul dintre capurile de afiș ale festivalului.

Electrolatino lui Juan Magán va fi urmat de cea mai bună muzică electronică de 2manydjs. Veniți din Gent (Belgia), frații David și Stephen Dewaele vor închide South Summit Street Fest 2023 în ritm de electronică și dans într-o sesiune specială care va dura până la 11 noaptea.

Reggaetonul și muzica electronică din South Summit Street Fest 2023 vor fi precedate de pop-ul lui Joalin Loukamaa, o artistă finlandeză care, la doar 21 de ani, a obținut deja milioane de vizualizări pe Spotify cu single-urile sale „Angelito” și „Así Así”. ‘. Muzica ei este un amestec de melancolie nordică cu versuri în spaniolă, deoarece a crescut înconjurată de comunitatea latină, trăind o mare parte din viața ei în Mexic.

Anterior, pe 7 iunie în Plaza de Santa Ana María de la Flor, va deschide festivalul o compozitoare-compozitoare de origine madrilenă cu influențe din folclorul hispanic și latino-american. Petrecerea va continua pe 8 iunie de către Club del Río, un grup cu 4 albume în repertoriu care va inunda Plaza de la Paja cu folk-ul lor luminos și optimist.

South Summit Street Fest speră să devină un eveniment de succes pentru madrileni, după marea primire pe care anul trecut a avut prima ediție desfășurată anul trecut sub numele ‘La Noche de las Ideas’ în care cântărețul Abraham Mateo și DJ Bob Sinclar .

South Summit Madrid 2023 are sprijinul instituțional al Spain Up Nation, al Comunității Madrid și al Consiliului Local din Madrid, precum și al Mutua Madrileña, Google for Startups, BBVA Spark, Endesa, Toptal, Wayra – Telefónica Innovation și BStartup de Banco Sabadell .

Sursa: Comunitatea Madrid – Muzica umple piețele din Madrid cu concertele gratuite ale South Summit Street Fest 2023