#AlcaladeHenares – Program de mână Concert Santa Cecilia

Formația Simfonică Complutense își va oferi tradiționalul concert Santa Cecilia vineri viitoare, 17 noiembrie, la Auditoriul Paco de Lucía de la ora 19.30. Biletele pot fi achiziționate la prețul unic de 3 euro pe site-ul www.culturalcala.es.

Cu această ocazie a fost selectat un repertoriu foarte eclectic, majoritatea compozitorilor lucrărilor propuse aparțin grupului marilor autori spanioli contemporani.

Sub titlul „Concurs artistic social: Prezent și viitor”, publicul prezent se va putea bucura de Pasodoble în concert Prevestire de José Franco și munca liberă Quijote de Ferrer Ferran, sub conducerea lui Aníbal Sousa, de asemenea de Pasodoble Nisipurile lui Manuel Morales Martínez și munca liberă Excalibur de José Alberto Pina, regizat de Carlos Arias, și, în final, pasodoble Thomas „Muzicianul” de Carlos Ramos Regidor și munca liberă O mică simfonie țigană de Bart Piqueur, ambele regizate de Carlos Ramos.

Sursa: Vineri, Auditoriul Paco de Lucía va găzdui tradiționalul concert Santa Cecilia susținut de Formația Simfonică Complutens…