#AlcaladeHenares – Centrul Sportiv Wanda Alcalá de Henares a găzduit cea de-a treia ediție a „Ciudad de Alcalá byMadCup Trophy” pentru fotbal feminin, care a înfruntat Atlético de Madrid și AS Roma și care s-a încheiat cu o victorie de 2-0 a alb-roșilor.

Toate acestea într-un meci distractiv în care golurile lui Dargel, în minutul 35 al primei reprize, și ale Soniei Majarín în minutul 50, au dat victoria echipei lui Manolo Cano, într-o ciocnire la nivel înalt cu caracter internațional, care a permis fanii lui Alcalá de Henares să se întâlnească din nou în această vară cu fotbalul feminin și cu echipa rojiblanco în acest nou sezon 2023/24.

Cu o atmosferă bună în tribune, la întâlnire au fost prezenți consilierul Sport Lola López, consilierul pentru dezvoltare urbană Cristina Alcañiz, precum și alți membri ai Corporației Municipale, și însoțiți în boxa prezidențială de directoarea Atlético de Madrid Femenino, Lola. Romero și diferite personalități atât de la AS Roma, Madcup, cât și de la Federația Regală de Fotbal Madrid.

În plus, în cadrul festivităților patronale Los Santos Niños care au avut loc în weekend la Alcalá de Henares, fanfara „El Stacazzo” a animat petrecerea cu muzica și simpatia lor.

La finalul întâlnirii, consiliera Lola López a participat la ceremonia formală a trofeului, care a acreditat pe Atlético de Madrid campioană a acestei a treia ediții, într-un Trofeu care în cele trei ediții a fost câștigat doar de echipa rojiblanco. Jucătoarea Atletico de Madrid, Sonia Majarín, a câștigat MVP-ul meciului.

Fotografii oferite de Club Atlético de Madrid

Sursa: Atlético de Madrid câștigă al III-lea Trofeu de fotbal feminin Ciudad de Alcalá de către MadCup