#AlcaladeHenares – Joia viitoare, 23 noiembrie, va avea loc gala de prezentare a celei de-a XXIX-a ediții a Premiilor Citizen, în cadrul celui de-al III-lea Congres al Epocii Umaniste Digitale la Secretariatul de Stat pentru Digitalizare și Inteligență Artificială. Primul viceprimar și consilier pentru Turism, Isabel Ruiz Maldonado, va participa la gală în numele Consiliului Municipal Alcalá.

Pentru Isabel Ruiz, „această recunoaștere este o sursă de mândrie pentru oraș și pentru sectorul nostru turistic, care continuă să avanseze în competitivitate și digitalizare”. Pentru consilierul pentru Turism, sectorul turismului este unul dintre cele mai active și relevante din industria din Alcalá de Henares și un generator de locuri de muncă și de brandul orașului, așa că acest guvern trebuie să continue să se concentreze pe dezvoltarea și modernizarea acestuia.

Decizia juriului recunoaște „angajamentul orașului Alcalá de Henares de a crește competitivitatea sectorului turismului prin sprijinirea transformării sale digitale, ajutând companiile de turism din Alcalá de Henares să-și îmbunătățească competitivitatea în procesul lor de transformare. digital prin creșterea gradului de conștientizare, acțiuni de formare și consiliere.”

Printre alți câștigători ai ediției din acest an se numără Fundația Telefónica, Spitalul 12 de Octubre și Asociația de Afaceri din Mexic Spania.

Sursa: Alcalá de Henares obține recunoașterea Premiului Cetățenilor 2023