Sala de Adunări a Spitalului Vechi din Santa María La Rica a găzduit în această dimineață ceremonia de prezentare a celei de-a doua ediții a Premiilor VIP Sport , care va avea loc în aceeași locație pe 2 decembrie. Acestea sunt premii organizate de media digitală VIP Deportivo cu scopul de a evidenția și recompensa oamenii și entitățile legate de sport și jurnalismul sportiv.

Primar, Javier Rodríguez Palacios , al doilea viceprimar, Alberto Blázquez , și primarul Sporturilor, Julián Cubilla, a participat la eveniment și a apreciat sărbătorirea galei în oraș, precum și importanța câștigătorilor, inclusiv sportivi cu o legătură puternică cu Alcalá precum fotbalistul de la Real Madrid, Nacho Fernández , sportiva de taekwondo și medaliată cu argint olimpic Adriana Cerezo sau karateka Sandra Sanchez , printre alții.

Anul trecut The a avut loc prima ediție a VIP Sports Awards, a cărei gală de livrare a avut loc la Centrul WiZink din Madrid și câștigători precum Sandra Corcuera, Manolo Lama, CF Fuenlabrada, CD Leganés și Ramón Álvarez de Mon.

Cu această ocazie, câștigătorii Premiilor VIP Sport sunt :

APDM, la jurnalismul sportiv.

Pablo del Río, către psihologul sportiv.

Federația Spaniolă de Petanque, la succesele obținute în .

Sandra Sánchez, la cariera sportivă.

Daniel Molina, la autoperfectionare si efort.

la promovarea fotbalului feminin.

Nacho Fernández, pentru cel mai bun sportiv din Alcalá.

Costa City Club (Saúl și Aarón), promovând și antrenând sporturi.

Eduardo Cornago, jurnalistului sportiv revelație.

Pedro Benito și Adrián Contreras, către influencerul sportiv.

Adriana Cerezo, sportivei revelație.

Sursa: Alcalá de Henares, sediul galei de livrare a II VIP Sports Awards