Perioada de înscriere la cursul intensiv de înot promovat de Consiliul Local Alcalá de Henares va începe luni viitoare, 6 iunie și va dura până în iunie 24 . Cei interesați să participe la cursul intensiv de înot se pot înscrie personal la Casa del Deporte, situată pe Avenida Virgen del Val numărul 4, pentru care va fi necesar să solicite o programare la https://citaprevia.ayto-alcaladehenares.es/deportes-promocion-deportiva/. Prețul cursului intensiv va fi 40,85€ pentru utilizatorii de până la 20 ani (inclus) și 68,20€ pentru utilizatorii de la 16 ani, care vor include un total de 20 clase de 45 minute fiecare, care vor dura de la 1 la 30 în luna iulie în piscina interioară a Complexului Sportiv Espartales. La fel, cursurile se vor desfășura de luni până vineri, iar orarele vor fi selectate și repartizate în ordine strictă de înscriere. Vor fi în total 8 nivele, cu grupuri de inițiere sau adaptare la mediul acvatic mediu, sau dobândirea de abilități acvatice specifice, îmbunătățirea sau introducerea în antrenamentul și tehnica de înot.

Al doilea viceprimar și președinte al Ciudad Deportiva Municipal, Alberto Blázquez, a asigurat că „ Pentru această echipă guvernamentală, promovarea sportului în rândul vecinilor noștri, cu incidență deosebită în rândul populației mai tinere, este o axă strategică. Din acest motiv -a adăugat el- promovăm în continuare acest tip de program și Planul de Renovare a Spațiilor Sportive, cu mai mult de 11 milioane de euro investiții de la 2018” .

La rândul său, primarul Sportului, Julián Cubilla, a adăugat că „ Din echipa de Guvern ne angajăm să promovăm acest tip de programe care vizează promovarea activității fizice și sportului, care oferă mari beneficii pentru sănătatea și bunăstarea vecinilor noștri ”. Sursa: Se deschide pe 6 iunie perioada de înscriere la cursul intensiv de înot la Complexul Sportiv Espartales