Stirile românilor din Spania

Un român beat a sărit gardul palatului regal din Mallorca

Agenții de la Garda Civilă de la rezidența de vară a regelui Spaniei „s-au trezit” sâmbătă noapte cu un român care voia să „viziteze” palatul Marivent.

Cu toate că era beat criță, românul a reușit să se cațere pe gardul de piatră și să intre în interiorul grădinilor din jurul palatului în care familia regală își petrece, în mod tradițional, vacanța de vară.

Bărbatul a fost urmărit tot timpul prin sistemul de supraveghere video de către agenții Gărzii Civile, care l-au reținut, la scurt timp, după ce a călcat în interiorul palatului.

Când i-a văzut pe agenți, românul a părut surprins de prezența forțelor de ordine și a încercat să vorbească cu ei, însă alcoolul îl împiedica să se facă înțeles.

„Știți unde vă aflați”, l-ar fi întrebat unul dintre agenții Gărzii Civile, potrivit Diario de Mallorca, la care bărbatul ar fi spus „Cred că… după uniforme sunteți polițiști”.

Românul a fost reținut și a petrecut noaptea în arestul Gărzii Civile, care l-a dus dimineață în fața judecătorului sub acuzația de încălcare ilegală a proprietății.

Se pare că și de fața judecătorului, românul ar fi continuat să sufere din cauza alcoolului consumat cu o zi înainte, dar în ciuda greutăților de a se exprima elocvent, a reușit să obțină eliberarea și va fi cercetat în libertate.


Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise

comentarii

Urmărește-ne pe Facebook și Twitter

Share This