Stirile românilor din Spania

Un român beat a sărit gardul palatului regal din Mallorca

Agenții de la Garda Civilă de la rezidența de vară a regelui Spaniei „s-au trezit” sâmbătă noapte cu un român care voia să „viziteze” palatul Marivent.

Cu toate că era beat criță, românul a reușit să se cațere pe gardul de piatră și să intre în interiorul grădinilor din jurul palatului în care familia regală își petrece, în mod tradițional, vacanța de vară.


Bărbatul a fost urmărit tot timpul prin sistemul de supraveghere video de către agenții Gărzii Civile, care l-au reținut, la scurt timp, după ce a călcat în interiorul palatului.

Când i-a văzut pe agenți, românul a părut surprins de prezența forțelor de ordine și a încercat să vorbească cu ei, însă alcoolul îl împiedica să se facă înțeles.

„Știți unde vă aflați”, l-ar fi întrebat unul dintre agenții Gărzii Civile, potrivit Diario de Mallorca, la care bărbatul ar fi spus „Cred că… după uniforme sunteți polițiști”.


Românul a fost reținut și a petrecut noaptea în arestul Gărzii Civile, care l-a dus dimineață în fața judecătorului sub acuzația de încălcare ilegală a proprietății.

Se pare că și de fața judecătorului, românul ar fi continuat să sufere din cauza alcoolului consumat cu o zi înainte, dar în ciuda greutăților de a se exprima elocvent, a reușit să obțină eliberarea și va fi cercetat în libertate.

Primește pe email știrile Românul

comentarii

Urmărește-ne pe Facebook și Twitter

<script type=”text/javascript” src=”//s3.amazonaws.com/downloads.mailchimp.com/js/signup-forms/popup/embed.js” data-dojo-config=”usePlainJson: true, isDebug: false”></script><script type=”text/javascript”>require([“mojo/signup-forms/Loader”], function(L) { L.start({“baseUrl”:”mc.us11.list-manage.com”,”uuid”:”4b93eb3c5d7fe94f74f47c21e”,”lid”:”b41a35ea75″}) })</script>

Share This