Camerele de luat vederi ale unui magazin de bijuterii din Leicester au captat o scena care este comentata intens de presa britanica. Este vorba despre 3 femei care intra intr-un magazin de bijuterii din capitala Marii Britanii si reusesc sa fure rafturi intregi cu podoabe, chiar din fata vanzatoarei.

Dintre cele 3 femei, doua au fost identificate deja si sunt recidiviste in Marea Britanie. Saina Sava, mama a 4 copii, dupa cum scrie Daily Mail, era cea care baga mana dupa tejghea in timp ce Sedra Niculescu, de 28 de ani, si colega ei ii acaparau atentia vanzatoarei.

Ele au mai fost condamnate la inchisoare pentru 16 luni tot pentru furt. Presa britanica comenteaza cu stupoare despre dexteritatea cu care femeile au reusit sa sustraga bijuterii in valoare de 54 de mii de lire sterline, in timp ce ii distrageau atentia vanzatoarei. Cand aceasta era atenta la doua dintre femei, cea de-a treia, baga mana dupa tejghea si scotea cutii intregi cu bijuterii pe care le baga in buzunarele secrete ale fustei.

Dupa ce au iesit din magazin, un al patrulea complice le-a luat pe femei cu un automobil BMW.


VIDEO – scena captata de camerele de luat vederi