#Torrejon – • Consiliul Local Torrejón de Ardoz demonstrează astfel, încă o dată, angajamentul său ferm față de acest sector al populației în beneficiul bunăstării și calității vieții acestora.

• Pentru prima dată a fost lansat programul „Destino Madrid”. Sunt plimbări culturale prin Madrid, unde cei mai bătrâni Torrejoneros vor afla curiozități și anecdote despre capitală pe teren, cu o ofertă variată de vizite, a căror următoare plecare va fi marți, 28 noiembrie, la Colegiata Regală San Isidro. Înscrierile se pot face la Departamentul de Seniori (Avenida Virgen de Loreto, 2) și apelând la 91 656 65 14, luni și marți a săptămânii dinaintea plecării de la 9:00 la 13:00.

• În plus, înscrierile sunt încă deschise pentru a participa la Programul de drumeții, a cărui ultimă programare va fi pe 25 noiembrie la Hoz del Río Dulce. Înscrierile au loc de luni până miercuri din săptămâna de plecare și se pot face la Departamentul Seniorilor din cadrul Primăriei Torrejón de Ardoz, situat pe Avenida Virgen de Loreto 2, sunând la 91 656 65 14 sau 620 47 81 74 (mesaje numai) și prin e-mail workshopsmayores@ayto-torrejon.es

• Toate acestea se adaugă dansurilor care au sporit sesiunile de la Centrul pentru Seniori din Madrid Street, unde în fiecare vineri de la 17:30 până la 19:30 se vor întâlni la rând iubitorii de dans, care are atât de mulți adepți. La fel, sesiunile care au avut loc anterior joi la Centrul pentru Seniori Calle Madrid de la 18:00 la 20:30, sâmbăta de la 18:00 la 20:30, la Centrul pentru Seniori Avda. de Madrid și în Sala de Adunări a Centrului Cultural Caja del Arte și duminica de la 18:00 la 20:30, în Centrul pentru Seniori Parque de Cataluña, iar în prima duminică a lunii în Sala de Adunări a Caja del Arte Cultural Centru.Art

• De asemenea, de remarcat că a fost mărit serviciul de kinetoterapie preventivă pentru vârstnici, care va fi disponibil luni și vineri de la 9:00 la 14:00 la Centrul Cultural Las Fronteras și care se adaugă la ceea ce era deja fiind asigurate.in Caja del Arte si in Centrul pentru Seniori de pe bulevardul Madrid. Numărul de telefon pentru a face o programare este 91 523 47 86

• Acest serviciu se adaugă la serviciile de podologie și coafură oferite la centrele de seniori de pe Madrid Avenue și Caja del Arte, care funcționează de luni până vineri și au prețuri foarte accesibile atât pentru îngrijirea în clinică, cât și pentru îngrijirea pacienților internați. serviciu la domiciliu, pentru acei utilizatori cu probleme de mobilitate. Pentru a face o programare la cabinetele de podologie situate în ambele centre, puteți suna la 677 57 01 93, în timp ce pentru serviciul de coafură, faceți o programare la centrul de seniori de pe Madrid Avenue, numărul de telefon este 91 648 78 11 și pentru La Salonul de coafură Caja del Arte trebuie să sunați la 91 002 62 63
Activitățile continuă pentru Torrejoneros în vârstă care caută să promoveze relațiile sociale și să aibă grijă de sănătatea lor fizică și mentală. Direcția Persoanelor Vârstnice a sporit serviciile oferite persoanelor din acest grup al orașului, întotdeauna în beneficiul bunăstării și calității vieții acestora, demonstrând angajamentul ferm al acestui Consiliu Orășenesc în lupta sa împotriva singurătății nedorite și cu obiectiv de a face o ofertă variată de agrement activ pentru acest sector al populaţiei.

Torrejón de Ardoz, 21 noiembrie 2023. Pentru prima dată a fost lansat programul „Destino Madrid”. Sunt plimbări culturale prin Madrid, unde cei mai bătrâni Torrejoneros vor afla curiozități și anecdote despre capitală pe teren, cu o ofertă variată de vizite, a căror următoare plecare va fi marți, 28 noiembrie, la Colegiata Regală San Isidro. Înscrierile se pot face la Departamentul de Seniori (Avenida Virgen de Loreto, 2) și apelând la 91 656 65 14, luni și marți a săptămânii dinaintea plecării de la 9:00 la 13:00.

În plus, înscrierile sunt încă deschise pentru a participa la Programul de drumeții, a cărui ultimă programare va fi pe 25 noiembrie la Hoz del Río Dulce. Înscrierile au loc de luni până miercuri din săptămâna de plecare și se pot face la Departamentul Seniorilor din cadrul Primăriei Torrejón de Ardoz, situat pe Avenida Virgen de Loreto 2, sunând la 91 656 65 14 sau 620 47 81 74 (mesaje numai) și prin e-mail workshopsmayores@ayto-torrejon.es.

Toate acestea se adaugă dansurilor care au sporit sesiunile de la Centrul pentru Seniori din Madrid Street, unde în fiecare vineri de la 17:30 până la 19:30 se vor întâlni iubitorii de dansuri în linie, care are atât de mulți adepți. La fel, sesiunile care au avut loc anterior joi la Centrul pentru Seniori Calle Madrid de la 18:00 la 20:30, sâmbăta de la 18:00 la 20:30, la Centrul pentru Seniori Avda. de Madrid și în Sala de Adunări a Centrului Cultural Caja del Arte și duminica de la 18:00 la 20:30, în Centrul pentru Seniori Parque de Cataluña, iar în prima duminică a lunii în Sala de Adunări a Caja del Arte Cultural Centru.Art.

De asemenea, trebuie menționat că serviciul de kinetoterapie preventivă a fost mărit și va fi disponibil luni și vineri de la 9:00 la 14:00 la Centrul Cultural Las Fronteras și care se adaugă la ceea ce se asigura deja la Caja del Art și în Centrul pentru Seniori de pe bulevardul Madrid. Numărul de telefon pentru a face o programare este 91 523 47 86.

Acest serviciu se adaugă serviciilor de podologie și coafură oferite la centrele de seniori de pe Madrid Avenue și Caja del Arte, care funcționează de luni până vineri și au prețuri foarte accesibile atât pentru asistența în cabinet în sine, cât și pentru serviciul la domiciliu, pentru cei utilizatorii cu probleme de mobilitate. Pentru a face o programare la cabinetele de podologie situate în ambele centre, puteți suna la 677 57 01 93, în timp ce pentru serviciul de coafură, faceți o programare la centrul de seniori de pe Madrid Avenue, numărul de telefon este 91 648 78 11 și pentru La Salonul de coafură Caja del Arte trebuie să sunați la 91 002 62 63.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a indicat că „acest tip de inițiativă este foarte bine primită de persoanele în vârstă din orașul nostru și are multiple beneficii fizice și psihologice care ajută la îmbunătățirea calității vieții și a bunăstării și la întărirea coeziunii sociale pentru a încerca să atenueze. singurătatea nedorită pe care o suferă unii oameni.” Mai mult, a adăugat consilierul Torrejonero, „vă invităm să profitați la maximum de toate aceste servicii pe care le oferim și care sunt special concepute pentru a vă oferi confort, sănătate și bucurie”.

La rândul ei, consilierul pentru vârstnici, Ana Verónica González, a subliniat că „din cadrul Primăriei Torrejón de Ardoz influențăm îmbătrânirea sănătoasă, deoarece rămânem angajați în îmbunătățirea calității vieții persoanelor în vârstă, a căror sănătate și bunăstare sunt o prioritate. pentru noi”.

Sursa: Vizite la Colegiata Regală San Isidro și Hoz del Río Dulce, ultimele întâlniri ale „Destino Madrid” și Programul Sende…