#Torrejon – • Vecinii se vor putea bucura de marele spectacol de apă, lumină și sunet cu intrare gratuită, care de această dată ajunge vineri cu „Locos X los 80”, în timp ce sâmbăta și duminica va fi rândul „Fericirii”, un creație care a triumfat deja în ultima ediție

• Nopțile de vară din Torrejón sunt unice și irepetabile cu marele spectacol de apă, lumină și sunet care nu lasă indiferent pe oricine vine să-l vadă. În acest sens, cea mai bună zonă pentru a vă bucura de el va fi Teatrul Grec din Europa Park, care are o capacitate de aproximativ 700 de persoane.

• Consiliul Local Torrejón de Ardoz oferă vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania Vinerea viitoare, 1, sâmbătă 2 și duminică, 3 septembrie, de la ora 22:30, continuă noul sezon al Spectacolului Fântânii Parque Europa. În acest fel, până pe 24 septembrie, locuitorii se vor putea bucura de marele spectacol de apă, lumină și sunet care de data aceasta ajunge vineri cu „Locos X los 80”, în timp ce sâmbăta și duminica va veni rândul „ Fericire”, o creație care a triumfat deja în ultima ediție.

Torrejón de Ardoz, 31 august 2023. Nopțile de vară în Torrejón sunt unice și irepetabile. Apa, lumina si sunetul se vor reuni intr-un spectacol senzational care nu va lasa indiferent pe cine vine sa o vada si gratuit. În acest sens, cea mai bună zonă pentru a vă bucura de el va fi Teatrul Grec din Parque Europa, care are o capacitate de aproximativ 700 de persoane.

Aceasta este una dintre numeroasele atracții ale Parque Europa și o inițiativă care a devenit deja într-o referință culturală și un eveniment de vară care trebuie văzut în Comunitatea Madrid.

Cu aceasta și alte propuneri, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, adăugând la Cinematograful de Vară, spectacolele din Parcul Europa, Zilele Speciale în parcurile tematice sau municipale. piscine, printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.

Sursa: Vinerea viitoare 1, sâmbătă 2 și duminică, 3 septembrie, de la ora 22.30, continuă noul sezon al Show…