#Torrejon – • Jean Simón a fost campion al Spaniei de cinci ori și campion al Madridului de cinci ori

• Jean Simón are 27 de ani și practică Muay-Thai de la 16 ani la sala de sport Dim-Cot, situată pe drumul Loches, 95.
Torrejonero, Jean Simón Mendes Bass, a fost proclamat pe 23 septembrie, la Marina Grande (Portugalia), campion WBC Mediteranei de Muay-Thai la 90 de kilograme. Este cel mai mare succes al său de până acum, după ce a fost campion al Spaniei în cinci ocazii și campion al Madridului în alte cinci ocazii. Următorul mare eveniment va fi pe 25 noiembrie în Bulgaria, unde va participa la o seară de Muay-Thai în care vor fi luptători de top.

Torrejón de Ardoz, 18 octombrie 2023. Jean Simón are 27 de ani și practică Muay-Thai de la 16 ani la sala de sport Dim-Cot, situată pe strada Loches, 95. Încă de la început a arătat întotdeauna că s-a descurcat grozav. condiții pentru acest sport care l-a determinat să fie unul dintre cei mai buni luptători din țara noastră în greutate și care acum se remarcă și pe plan internațional.

Primarul orașului Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, l-a felicitat pe Jean Simón „pentru că cu acest titlu de campion al Mediteranei WBC ați făcut un pas mare în cariera dumneavoastră la nivel internațional și sper că în viitor să putem sărbători în continuare noile voastre succese. .”

„Torrejón de Ardoz are sportivi grozavi în diferite discipline, iar muay-thai este unul dintre aceștia datorită lui Jean Simón, care a făcut ca numele orașului nostru să fie auzit la nivel internațional”, a concluzionat consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín Criado.

Sursa: Torrejonero, Jean Simón Mendes Bass, este proclamat campion mediteranean de muay-thai WBC