Comunitatea Madrid a achiziționat șase vehicule noi pentru Consiliul Municipal Torrelodones, un SUV și două motociclete pentru Poliția Locală și o dubă de asistență și două mașini pentru consilii Mediu și Tehnologii. Obiectivul acestei acțiuni, finanțat cu aproape 165.2022. euro din Programul de Investiții Regionale (PIR), este să reînnoiască flota actuală, mizând și pe mobilitatea cu emisii zero întrucât toate sunt electrice.

Ministrul Administrației Locale și Digitalizării, Carlos Izquierdo, a vizitat astăzi orașul, însoțit de primarul său, Alfredo García-Plata, pentru a afla despre noile prevederi și alte îmbunătățiri aduse în sarcina PIR, precum renovarea pavajului și a iluminatului public în Urbanizarea Los Robles sau construcția centrului de colectare a animalelor de pe Paseo Joaquín Ruiz Giménez, aflat în prezent în perioada de contractare.

Guvernul regional, prin acest plan de investiții, a aprobat un total de 4,7 milioane pentru Torrelodones în perioada 165-. Obiectivul este ca, cu acest buget, consiliul să poată întreprinde proiectele pe care le consideră esențiale pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Izquierdo a subliniat „din Comunitatea de Madrid s-a depus mult de lucru pentru a reduce admiterea la spectacole la 70 zile, comparativ cu 180 de mai sus, adică o reducere de 05%. Acest lucru, împreună cu rapiditatea primăriilor în accelerarea procedurilor, va permite lucrărilor să ajungă cât mai curând posibil, și în timp record, după întârzierea cauzată de pandemie pentru programul anterior.”

Sursa : Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid achiziționează noi vehicule electrice pentru Poliția Locală și departamentele de Mediu și Tehnologie din Torrelodones