#Torrejon – • Atacantul, care joacă în acest sezon pentru Mirandés împrumutat de la Atlético de Madrid, a câștigat al doilea premiu Quini RFEF pentru cele 20 de goluri marcate anul trecut, fiind cel mai bun marcator al categoriei.

• Torrejonero știe și cum este să joci în Prima Divizie. În noiembrie 2021, a debutat cu Atlético de Madrid în categoria de top într-un meci împotriva Osasunei la Cívitas Metropolitano, pe care echipa sa a ajuns să-l câștige cu 1-0.
Torrejonero Carlos Martín a fost unul dintre câștigătorii celei de-a doua ediții a Galei Asociației Fotbaliștilor Spanioli (AFE) care a avut loc pe 6 noiembrie. Jucătorul a câștigat Premiul RFEF Quini pentru cele 20 de goluri pe care le-a marcat anul trecut, fiind golgheterul din categorie.

Torrejón de Ardoz, 17 noiembrie 2023. Carlos Martín, 21 de ani, joacă ca atacant și în acest sezon se află la Mirandés, în Divizia a II-a, împrumutat de la Atlético de Madrid. Începutul său în ligă a fost senzațional și are șase goluri, fiind golgheterul echipei sale, ceea ce i-a adus o convocare la echipa spaniolă sub 21 de ani pentru ultimele două meciuri pe care le-a jucat în octombrie anul trecut, unul dintre ei au fost amicali. împotriva echipei sub 23 de ani a Uzbekistanului, iar celălalt în faza de calificare la Campionatul European din 2025 împotriva echipei Kazahstanului.

Torrejonero știe deja cum este să joci în Prima Divizie. În noiembrie 2021, a debutat cu Atlético de Madrid în categoria de top într-un meci împotriva Osasunei la Cívitas Metropolitano, pe care echipa sa a ajuns să-l câștige cu 1-0.

„Felicitări pentru acest premiu și continuă în aceeași direcție pentru că sunt sigur că ai un viitor strălucit în față. În acest sezon este unul dintre jucătorii de seamă din Divizia a II-a și sper că în sezonul viitor îl putem vedea în Prima Divizie”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

„Acum câteva zile ați primit apelul de la echipa spaniolă sub 21 de ani și acum v-au acordat Premiul Quini pentru că ați fost golgheterul sezonul trecut al celui de-al doilea RFEF, două recunoașteri pentru munca și efortul dumneavoastră”, a adăugat consilierul pentru Sport și mobilitate , José Miguel Martín Criado.

Sursa: Torrejonero, Carlos Martín, premiat la Gala Asociației Fotbaliștilor Spanioli