#Torrejon – • În acest fel, Torrejón a fost din nou orașul ales pentru a prezenta o inițiativă tehnologică de vârf, în acest caz în domeniul securității

• Expoziția companiei Axon, lider mondial în fabricarea de echipamente de securitate, a fost expusă ieri la Targul Torrejón și a fost vizitată de primarul, Alejandro Navarro Prieto, și de delegatul Guvernului Spaniei la Madrid, Francisco Martín Aguirre , care au putut vedea direct cele mai remarcabile evoluții ale securității momentului precum noul pistol electric TASER 10, camere de supraveghere corporale sau o nouă generație de drone specializate

• Primarul din Torrejón a subliniat că „pentru orașul Torrejón de Ardoz este o plăcere să găzduiesc prezentarea unor inițiative tehnologice de prim rang, în acest caz legate de Securitatea cetățeană, întrucât suntem un oraș care a investit în ultimii ani în sisteme de securitate tehnologică de pionierat în Spania, cum ar fi Meeting Points; sistemul de detectare a plăcuțelor de înmatriculare pentru vehiculele furate sau suspecte și terminalele mobile pentru violența de gen, care au contribuit la trecerea Torrejón de la unul dintre cele mai nesigure orașe din Comunitatea Madrid la unul dintre orașele cu cele mai scăzute rate de criminalitate. în toată regiunea”
Torrejón de Ardoz a găzduit Axon RoadShow: un spectacol de tehnologie de ultimă oră în serviciul securității cetățenilor. În acest fel, Torrejón a fost din nou orașul ales pentru a prezenta o inițiativă tehnologică de top. Expoziția companiei Axon, lider mondial în fabricarea de echipamente de securitate, a fost expusă ieri la Targul Torrejón și a fost vizitată de primarul, Alejandro Navarro Prieto, și de delegatul Guvernului Spaniei la Madrid, Francisco Martín Aguirre, care au putut vedea direct cele mai notabile evoluții de securitate ale momentului precum noul pistol electric TASER 10, camere de supraveghere corporale sau o nouă generație de drone specializate.

Torrejón de Ardoz, 11 octombrie 2023. La prezentare au participat și consilierul pentru Securitate, Alberto Cantalejo, și numeroși membri ai Forțelor și Corpurilor Securității Statului, atât la nivel local, cât și național, precum și profesioniști din serviciile de securitate. .urgenţă şi factori de decizie în domeniul securităţii publice.

Axon este o companie lider mondial în producția de echipamente de securitate, inclusiv dispozitive TASER. Evenimentul itinerant și-a început călătoria în SUA, iar după oprirea în Canada, Regatul Unit și Franța, a ajuns acum în Spania, unde a făcut escale la Barcelona și Torrejón de Ardoz, urmând să ajungă în curând la Sevilla. În acesta, a fost activat un spațiu de întâlnire între oficialii din securitatea publică, cu scopul de a le permite să învețe direct despre dispozitivele care alcătuiesc ecosistemul Axon.

Evenimentul a permis tuturor participanților să se cufunde într-o lume a progreselor și a soluțiilor de ultimă oră care vizează protejarea cetățenilor și agenților prin diferite demonstrații de produse tehnologice de ultimă oră. Printre noile caracteristici ale acestei ediții se numără:

Noul TASER 10dublează raza efectivă și permite 10 încărcări în loc de 2, îmbunătățind posibilitățile agenților de a-l folosi în siguranță și de la distanță sigură.

Noile camere body 4 Bodycare permit conexiunea live și comunicarea cu o centrală, permițând un management mai eficient al informațiilor.

O nouă generație de drone specializate pentru zonele catastrofale, care permit echipelor de urgență și salvare să exploreze terenul și să le sporească eficiența.

Primarul din Torrejón a subliniat că „pentru orașul Torrejón de Ardoz este o plăcere să găzduiesc prezentarea inițiativelor tehnologice de prim rang, în acest caz legate de Securitatea cetățenească, întrucât suntem un oraș care a investit în ultimii ani în sisteme. tehnologii de securitate de pionierat în Spania, cum ar fi Meeting Points; sistemul de detectare a plăcuțelor de înmatriculare pentru vehiculele furate sau suspecte și terminalele mobile pentru violența de gen, care au contribuit la trecerea Torrejón de la unul dintre cele mai nesigure orașe din Comunitatea Madrid la unul dintre orașele cu cele mai scăzute rate de criminalitate. în toată regiunea.”

Sursa: Torrejón de Ardoz a găzduit Axon RoadShow: un spectacol de tehnologie de ultimă oră în serviciul securității cetățenilor