#Torrejon – • Programările vor avea loc vineri, 17 mai și sâmbătă, 18 mai, la ora 20.00 și duminică, 19 mai, începând cu ora 19.00.

• Biletele la aceste spectacole sunt gratuite, cu invitație, pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani și pot fi ridicate de la programul de bilete al teatrului, prezentând Cardul de Senior și se vor acorda maximum două bilete pentru fiecare reprezentație, prezentând două carduri. . Program de birou: de joi până duminică de la 18:00 la 20:00 și sâmbătă și duminică de la 12:00 la 14:00.

• Astfel, vineri, 17 mai, va avea loc „Folijazz”, o lucrare fără argumente menită să arate evoluția flamenco-ului și a dansului spaniol în secolul XXI, deschizând porțile teatrului noilor generații care țin flamenco-ul în uitare. . Combină toate stilurile de dans spaniol cu ​​talent inovator, prin muzica compusă de prestigiosul compozitor Fernando Egozcue și Ara Malikian, cu reminiscențe de tango și jazz.

• Sâmbătă, 18 mai, va veni rândul „Cei mai buni boleros”, de Tres de la Noche, un trio creat în anul 96, și care, datorită formării instrumentelor și vocilor, ar putea fi numit unul. dintre cei mai buni exponenți actuali ai triourilor romantice din țară. Repertoriul lor, cunoscut în întreaga lume, se bazează fundamental pe bolero-uri, gen pe care îl combină cu alte ritmuri precum rancheras, cumbias, guajiras, sones sau cha-cha-chás și care în vocile și chitarele lor capătă un caracter cu totul aparte.

• În sfârșit, duminică, 19 mai, de la ora 19.00, sosește spectacolul „O zi cu bunicul”, în care cele trei „muziexploradoras, MElisa, LOla și DIAna” au misiunea de a descoperi muzica care l-a însoțit pe bunicul pe parcursul unei zile. . Bunicul, între cântece și cântece, le va spune povestea lui, ajungând la concluzia că viața s-a învârtit, și continuă să o facă, în jurul muzicii.
Teatrul Municipal José María Rodero dedică programarea din acest weekend bătrânilor orașului cu „Folijazz”, „Cei mai buni boleros” și „O zi cu bunicul”. Biletele pentru aceste spectacole sunt gratuite, cu invitație, pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani și pot fi ridicate de la programul de bilete al teatrului, prezentând Cardul de Senior și se vor acorda maximum două bilete pentru fiecare reprezentație, prezentând două carduri. Program de birou: de joi până duminică de la 18:00 la 20:00 și sâmbătă și duminică de la 12:00 la 14:00. Programările vor avea loc vineri, 17 mai și sâmbătă, 18 mai, la ora 20.00 și duminică, 19 mai, începând cu ora 19.00.

Torrejón de Ardoz, 15 mai 2024 Astfel, vineri, 17 mai, va avea loc „Folijazz”, o lucrare fără argumentare menită să arate evoluția flamenco și dansului spaniol în secolul XXI, deschizând ușile teatrului către noi. generații care țin flamenco în uitare. Combină toate stilurile de dans spaniol cu ​​talent inovator, prin muzica compusă de prestigiosul compozitor Fernando Egozcue și Ara Malikian, cu reminiscențe de tango și jazz.

Sâmbătă, 18 mai, va veni rândul „Cei mai buni boleros”, de Tres de la Noche, un trio creat în anul 96, și care, datorită formării instrumentelor și vocilor, ar putea fi numit unul dintre cei mai buni exponenți actuali ai triourilor romantice din țară. Repertoriul lor, cunoscut în întreaga lume, se bazează fundamental pe bolero-uri, gen pe care îl combină cu alte ritmuri precum rancheras, cumbias, guajiras, sones sau cha-cha-chás și care în vocile și chitarele lor capătă un caracter cu totul aparte.

În sfârșit, duminică, 19 mai, de la ora 19.00, sosește spectacolul „O zi cu bunicul”, în care cele trei „muziexploradoras, MElisa, LOla și DIAna” au misiunea de a descoperi muzica pe care l-am însoțit pe bunicul meu pe tot parcursul ziua. Bunicul, între cântece, le va spune povestea lui, ajungând la concluzia că viața se învârte, și continuă să o facă, în jurul muzicii.

Sursa: Teatrul Municipal José María Rodero dedică programarea din acest weekend seniorilor orașului cu „Folijazz”, „L…