Acesta este primul proiect din Spania al acestei companii care a creat 25 locuri de muncă și include pistă de kart, pistă de bowling, joc cu laser, jocuri electronice, biliard, karaoke și bar.

„Speed ​​​​Park”, un spațiu de 5.500 metri pătrați de agrement și distracție pentru toate vârstele și-au deschis porțile în noul Centrul Comercial Oasiz Madrid din Torrejón de Ardoz.

Acesta este primul proiect al acestei companii din Spania, care are deja altele 15 în Franța și cine a creat 25 locuri de muncă.

Primarul, Igancio Vázquez, a vizitat instalațiile sale joia trecută, 3 februarie, însoțit de Stéphane Fontaine, fondatorul Speed ​​Park, Julien Schmaus, directorul centrului Torrejón de Ardoz, și Raphahël Martin, directorul Compañía de Phalsbourg, un companie care administrează Oasiz Madrid.

În plus, au fost prezenți și Alejandro Navarro, consilier pentru sărbători și tineret, și Ainhoa ​​​​García, consilier pentru angajare și angajare. „Speed ​​​​Park” este un spațiu grozav de care să te bucuri, care include o pistă de kart, o pistă de bowling, laser-game, jocuri electronice, biliard, karaoke și un bar.

Programul de lucru este de luni până joi de la 15:00 la 00:00, vineri de la 15:00 la 01:00, sâmbăta de la 13:00 la 01:00 și duminica de la 13:00 la 01:00.

„Îți doresc mult succes pentru viitor în această nouă aventură de afaceri și vreau să-ți mulțumesc că ai ales Torrejón de Ardoz pentru primul dumneavoastră proiect în Spania, deoarece instalarea de noi unități în orașul nostru care generează locuri de muncă și bogăție este întotdeauna pozitivă”, a subliniat Ignacio Vázquez. La rândul ei, consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Angajare, Ainhoa ​​​​García, a adăugat că „din Consiliul municipal din Torrejón oferă întotdeauna toate facilitățile pentru ca investițiile să ajungă în orașul nostru, deoarece credem că administrația ar trebui să fie acolo pentru a facilita activitatea comercială și nu pentru a o împiedica, în măsura posibilităților noastre și în limitele competențelor pe care le au municipalitățile. în această chestiune. , cu inițiative precum bonusul ICIO pentru companiile care angajează torrejoneros șomeri, printre altele”.


Sursa:
„Speed ​​​​Park”, un spațiu mare de agrement în noul centru comercial Oasiz Madrid din Torrejón de Ardoz