#Torrejon – • Programul a fost dezvoltat pe parcursul a patru sesiuni și a fost predat de educatori sociali de la Departamentul de bunăstare al Consiliului orașului Torrejón.

• Consilierul pentru bunăstare, educație și imigrare, Rubén Martínez, a participat la ceremonia de închidere care a avut loc pe 25 mai și la care au fost prezenți și părinții participanți la program, care au primit o diplomă care atestă pregătirea primită.
Consiliul Local Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Bunăstare, a lansat o nouă ediție a programului „Espacio Familia”, o școală pentru tați și mame care apare la cererea acestora cu scopul de a consolida educația copiilor. Consilierul pentru Bunăstare, Educație și Imigrare, Rubén Martínez, a participat la ceremonia de închidere care a avut loc pe 25 mai și la care au participat și părinții participanți la program, care au primit o diplomă care atestă pregătirea primită.

Torrejón de Ardoz, 1 iunie 2023. Pe parcursul celor patru sesiuni pe care le-a avut programul, care au fost predate de educatori sociali din cadrul Departamentului de bunăstare al Consiliului municipal din Torrejón, s-au discutat diferite subiecte, de la modul de a ajuta cresterea copiilor sau repartizarea sarcinilor in unitatea familiala, pana la parinti in educatia sexuala afectiva a copiilor sau a celorlalti frati, trecand prin autoritatea parintilor in cresterea copiilor sau indrumari, norme si limite. de către părinți.

Sursa: Se încheie o nouă ediție a programului „Espacio Familia”, o școală pentru tați și mame lansată în Centrul Municipal…