• Aceasta este o nouă inițiativă gratuită a Consiliului Local care are loc în fiecare sâmbătă din această lună la 00: 00 ore

• Acest Festival de Circ este inclus în programul de pionierat „Bucurați-vă în Plaza Mayor!”, care va fi dezvoltat în următoarele luni cu noi inițiative culturale destinate copiilor și familii care, în același timp, vor stimula tot comerțul din centrul orașului

• Primarul a indicat că „prin această inițiativă dăm proeminență lumii circului în domeniul cultural. și programul de agrement al Torrejón de Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care stimulăm micile afaceri care sunt situate în zona centrală, motiv pentru care am ales sâmbătă dimineața ca Este o zi de săptămâna în care mulți vecini aleg să-și facă cumpărăturile”
Sâmbăta aceasta 26 în martie, la 12: ore, Plaza Mayor din Torrejón de Ardoz găzduiește ultimul spectacol gratuit al primei ediții a Festivalului Circului care are loc în fiecare sâmbătă din această lună. Aceasta este o inițiativă promovată de Consiliul Local și are un mare succes în rândul locuitorilor. Este inclusă în programul de pionierat „Enjoy in the Plaza Mayor” și cu această ocazie puteți vedea marele spectacol „La Caja”. Torrejón de Ardoz, 24 Martie 2022. Primarul a indicat că „prin această inițiativă dăm proeminență lumii circului în programul cultural și de agrement din Torrejón de Ardoz, dar recuperăm și activități în Plaza Mayor a orașului cu care stimulăm micul business care este situat în centrul orașului, din acest motiv am ales sâmbăta dimineața, care este o zi a săptămânii pe care mulți locuitori aleg să-și facă cumpărăturile”.

„Festivalul Circului este inclus în programul de pionierat „Bucură-te în Plaza Mayor!”, care va fi dezvoltat în următoarele luni cu noi inițiative culturale destinate copiilor și familiilor”, a explicat. consilierul pentru cultură, José Antonio Moreno.

În sfârșit, consilierul pentru ocuparea forței de muncă și angajare, Ainhoa García, a amintit că prin acest program „pe de o parte, căutăm să îmbunătățim oferta culturală și de agrement din oraș și să stimulăm întreprinderile mici și mijlocii din Zona Centrală a Torrejón de Ardoz, unde și multe IMM-uri și antreprenori sunt concentrați”.

Sursa: Sâmbăta aceasta 26 Martie încheie prima ediție a Festivalului Circului din Plaza Mayor cu marele spectacol „La Caja”