#Torrejon – • Obiectivul lucrărilor este realizarea unei noi treceri de vehicule cu două benzi de 3 m, un umăr de 0,5 m și o înălțime de 2,35 m ca prelungire a străzii Atenea, folosind două chesoane împinse de ambele părți ale M-206.

• „De astăzi, 1 septembrie, circulația normală a fost restabilită pe M206-Avenida de la Luna, după impactul asupra acestuia din cauza lucrărilor efectuate în ultima lună, necesare desfășurării lucrărilor, așa că „Noi ne cerem scuze pentru neplăcerile generate în ultimele săptămâni”, a spus primarul, Alejandro Navarro.

• În prezent există un pasaj subteran sub M-206 care leagă strada Atenea din Barrio de los Fresnos cu zona Parcului de agrement și a Târgurilor. Acest pasaj subteran este folosit de locuitorii cartierului Los Fresnos pentru a lua M-206 spre San Fernando de Henares și are un trotuar și o bandă cu lățime și spațiu liber redus, ceea ce îl face foarte îngust pentru traficul vehiculelor.

Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro, și consilierul pentru urbanism, locuințe și tineret, Víctor Miranda, au vizitat lucrările noului pasaj subteran din cartierul Fresnos, sub M206-avenida de la Luna, care sunt foarte avansate. . Această investiție va îmbunătăți mobilitatea prin crearea unui nou acces cu circulație în două sensuri, ceea ce va însemna o nouă intrare pentru vehicule în acest cartier prin construirea unui nou pasaj subteran între Fresnos și Leisure Park-Fair Grounds.

Torrejón de Ardoz, 1 septembrie 2023. „De astăzi, 1 septembrie, traficul normal a fost restabilit pe M206 – Avenida de la Luna, după impactul asupra acesteia din cauza lucrărilor efectuate în ultima lună, necesare dezvoltarea lucrărilor, fapt pentru care ne cerem scuze pentru neplăcerile generate în ultimele săptămâni”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro.

În prezent există un pasaj subteran sub M-206 care leagă strada Atenea din Barrio de los Fresnos cu zona Parcului de agrement și a Târgurilor. Acest pasaj subteran este folosit de locuitorii cartierului Los Fresnos pentru a lua M-206 spre San Fernando de Henares și are un trotuar și o bandă cu lățime și spațiu liber redus, ceea ce îl face foarte îngust pentru traficul vehiculelor.

Obiectivul lucrărilor este realizarea unei noi treceri de vehicule cu două benzi de 3m, un umăr de 0,5m și o înălțime de 2,35m ca prelungire a străzii Atenea, folosind două chesoane împinse de ambele părți ale M-206.

Soluția aleasă este să construim lângă tunelul actual, o nouă traversare de vehicule cu două benzi de 3m, un umăr de 0,5m și o înălțime de 2,35m ca prelungire a străzii Atenea, folosind două chesoane împinse de ambele părți ale M-206. . În plus, actualul tunel pentru pietoni și piste pentru biciclete va fi întreținut.

Trotuarele și trotuarele existente vor fi reînnoite pentru a le adapta la noua planificare. Ecartamentul de trecere va avea 2,25 m, iar panta actuală a străzii Atenea nu va fi afectată. Pasajul subteran proiectat este două chesoane acționate prin tracțiune oleohidraulică, unul din zona de nord a M-206 și celălalt din zona de sud (C/ Atenea). Pe trotuar va fi montat un gard de protecție solară.

Lucrările sunt programate să se încheie la sfârșitul lunii octombrie. Această activitate este inclusă în Programul Regional de Investiții al Comunității Madrid pentru perioada 2022-2026 (Fonduri PIR).

Sursa: Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro, vizitează lucrările noului pasaj subteran din cartierul Fresnos, mai jos…