#Torrejon – • De vineri, 30 iunie până pe 2 septembrie, la Cinematograful de vară au fost proiectate blockbuster-uri majore, cu cea mai mare audiență înregistrată pentru filmele „Minions the Origin of Gru” și „Sing 2”.

și august și 1 și 2 septembrie. Vineri filmele erau destinate unui public mai adult, iar sâmbăta filmele erau dedicate unui public mai mult pentru copii și familie.

• Primarul, Alejandro Navarro, a amintit că „Consiliul municipal Torrejón de Ardoz oferă vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania. Cinematograful de vară, Spectacolul Fuente, spectacolele din Parcul Europa, Zilele Speciale din parcurile tematice și piscinele municipale alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.” Încă o dată, Cinematograful de vară Torrejón de Ardoz s-a bucurat din nou de un sprijin bun din partea locuitorilor orașului. Astfel, mii de spectatori au venit la Arena pentru a se bucura de proiecțiile cu intrare gratuită care au alcătuit programarea acestei inițiative.

Torrejón de Ardoz, 6 septembrie 2023. 20 de filme au fost proiectate vineri și sâmbătă în lunile iulie și august și pe 1 și 2 septembrie. Vineri filmele erau destinate unui public mai adult, iar sâmbăta filmele erau dedicate unui public mai mult pentru copii și familie.

S-au proiectat filmele cu cei mai mulți spectatori din ultimii ani precum Jurassic World Dominion, Venom, va fi măcel, Minions the origin of Gru, Tadeo Jones 3, Shazam the fury of the Gods, Ghostbusters, beyond, Frozen II, Sing 2, Sonic 2, The Batman, Top Gun Maveric sau Father There Is No More Than One 3, printre altele.

De vineri, 30 iunie până pe 2 septembrie, marile succese de box office au trecut prin Arena de tauri din Torrejón de Ardoz, cel mai mare aflux de public fiind înregistrat pentru filmele „Minions the Origin of Gru” și „Canta 2”.

Primarul, Alejandro Navarro, a amintit că „Consiliul orașului Torrejón de Ardoz oferă vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania. Cinematograful de vară, Spectacolul Fuente, spectacolele din Parcul Europa, Zilele Speciale din parcurile tematice și piscinele municipale alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.”

Sursa: Prezență bună la Summer Cinema 2023, formată din 20 de filme de mare succes