#Torrejon – • Ajutorul este destinat familiilor ai căror copii s-au născut sau sunt programați să se nască înainte de 1 ianuarie 2025.

• Sumele burselor pe care le vor primi familiile beneficiare, care sunt calculate pe baza veniturilor acestora, cresc anul acesta. Astfel, acestea vor varia între 1.947 și 3.113 de euro pe an, față de 1.463 și 2.343 de euro în apelurile anterioare.

• Solicitarea se poate face prin intermediul site-ului instituțional al Comunității Madrid www.comunidad.madrid

Comunitatea Madrid a deschis perioada de solicitare a tichetelor de îngrijire pentru primul ciclu de Educație timpurie (0-3 ani) din următorul an școlar 2024/2025 în centrele private din regiune. Până pe 23 mai, puteți solicita ajutor care este destinat familiilor ai căror copii s-au născut sau sunt programați să se nască înainte de 1 ianuarie 2025. Solicitarea se poate face prin intermediul site-ului instituțional al Comunității Madrid www.comunidad.madrid

Torrejón de Ardoz, 15 mai 2024. De asemenea, trebuie să fie înscriși sau să aibă un loc rezervat în anul universitar 2024/25 în primul ciclu de Educație timpurie într-un centru privat autorizat de Comunitatea Madrid. Sumele burselor pe care le vor primi familiile beneficiare, care sunt calculate pe baza veniturilor acestora, cresc anul acesta. Astfel, acestea vor varia între 1.947 și 3.113 de euro pe an, față de 1.463 și 2.343 de euro în apelurile anterioare.

La baremul aplicațiilor se vor obține 7 puncte pentru cei în care ambii părinți lucrează cu normă întreagă, când există un singur părinte în aceleași împrejurări sau dacă unul dintre ei este normă întreagă, iar celălalt are un impediment în îngrijirea minorului. . Aceleași situații vor fi evaluate cu 5 puncte dacă activitatea de muncă se desfășoară cu normă parțială.

Vor fi luate în considerare și familiile numeroase și părinții sau copiii cu dizabilități, cu condiția să fie justificat de Serviciile Sociale. În plus, Guvernul de la Madrid va oferi mai multe facilități pentru accesul victimelor violenței de gen, iar copiii cu vârsta peste 3 ani care trebuie să fie înscriși în primul ciclu de preșcolar pentru încă un an vor putea opta și în mod excepțional, atunci când au nevoi educaționale speciale acreditate de Echipa de îngrijire timpurie.

Sursa: Perioada de depunere a cererilor pentru cecuri de îngrijire pentru următorul an școlar 202 va rămâne deschisă până pe 23 mai…