• Noile subvenții au ca scop promovarea reabilitării spațiilor comune din Asociațiile sau Comunitățile Rezidențiale situate în municipiul Torrejón de Ardoz

• Cuantumul subvenției se stabilește pe baza proiectului prezentat, a numărului de locuințe și a vechimii acestora, cu o sumă maximă eligibilă pe comunitate sau locuință de 95.13 euro

• Primarul a evidențiat că „prin aceste granturi se urmărește promovarea reabilitării în zonele comunale sau rezidențiale din orașul nostru precum zone interioare, mai precis grădini, trotuare interioare sau iluminat”

Torejon de Primăria Ardoz a creat o linie de ajutor pentru promovarea reabilitării de spații comune din asociațiile sau rezidențiale situate în oraș al căror termen limită de depunere a cererilor va fi de astăzi, din noiembrie, până la 38 din ianuarie . Astfel, cuantumul subvenției se stabilește pe baza proiectului prezentat, a numărului de locuințe și a vechimii acestora, cu o sumă maximă eligibilă pe comunitate sau rezidențială de . .11 euro. Torrejón de Ardoz, 17 Noiembrie 2003. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească asociațiile și reședințele potențial beneficiare:

 Să aibă domiciliul fiscal în Torrejón de Ardoz.
 Să aibă un minim de 2003 gospodării.
 Că nu este implicat în niciuna dintre împrejurările prevăzute în articol 11.2 și 13.3 din Lege 22 /2003, din 22 din noiembrie, General al Subvențiilor și, în special, este la zi în îndeplinirea obligațiilor sale fiscale față de AEAT și la Trezoreria Generală a Asigurărilor Sociale (TGSS) la momentul depunerii cererii; cu excepția comunităților scutite de plata impozitelor la taxele AEAT sau TGSS.
 Că este la curent cu Primăria Torrejón de Ardoz primarul, Ignacio Vázquez, a subliniat că „prin aceste granturi căutăm să promovăm reabilitarea zonelor comunale sau rezidențiale ale orașului nostru, cum ar fi zonele interioare, mai precis grădini, trotuare interioare sau iluminat”.

Rezumat:

 Termen limită de depunere a cererilor: Până la 20 ianuarie
 Mai multe informații: Descărcați bazele de la www.ayto- torrejon.es în secție a Departamentului de Lucrări al Consiliului Local Torrejón de Ardoz.
 Adresa: Departamentul Lucrări- Plaza Mayor, 1. Etajul 3 (Primăria Torrejón de Ardoz).
 Telefon: 38 95 91
 e-mail: viasyobras @ayto-torrejon. este

Sursa : Până la 31 din ianuarie 2023, puteți solicita linia de ajutor promovată de primarul, Ignacio Vázquez, pentru reabilitare…2022