#Torrejon – • „La Noche Abierta” este un program cu alternative gratuite de viață de noapte sănătoasă pentru tinerii între 14 și 25 de ani care se adaptează tuturor gusturilor.

• Dacă aveți chef să petreceți o după-amiază distractivă, nu puteți rata Open Night mâine, sâmbătă, 4 noiembrie, cu „Ziua râsului”, în care va fi un microfon deschis pentru a vă spune cele mai bune glume și un Sing turneu.Star.Se va desfășura de la ora 18.00 la Centrul Polivalent Avocați Atocha și vă veți putea bucura și de jocuri de societate, conduse de Asociația Tineretului Arkat Mystics, jocuri PS4, fotbal de masă și ping-pong.

• Pe de altă parte, tinerii pot aplica pentru Cardul de Tineret prin care vor avea acces preferenţial la multiple servicii şi importante avantaje şi reduceri. Poate fi procesat gratuit la Departamentul de Tineret și singurele cerințe sunt să locuiți în Comunitatea Madrid și să aveți între 14 și 30 de ani.

• În plus, programul Informare+Tânăr aduce informațiile cele mai solicitate de tineri în centrele lor de învățământ și în diferitele consultanțe, precum psihologie și sexualitate sau studii și profesii, care oferă informații și răspund unora dintre probleme. interesează și preocupă adolescenții și tinerii orașului, completează gama largă de inițiative și activități de agrement pe care Consiliul Local Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Tineret, le are pentru tinerii orașului.

• Iar perioada de înscriere la activitățile programului „Clasa de Agrement și Natură” a Direcției Tineret este încă deschisă. Mai sunt locuri pentru activitatea de drumeție de iarnă în Cotos-Rascafría pe 2 decembrie pentru tinerii de la 14 la 17 ani la prețul de 5 euro
Dacă ai chef să petreci o după-amiază distractivă, nu poți rata Open Night mâine, sâmbătă, 4 noiembrie, cu „Ziua Râsului”, unde va fi un microfon deschis pentru a-ți spune cele mai bune glume și un turneu Sing Star. Evenimentul va începe la ora 18:00 și vă puteți bucura și de jocuri de societate, conduse de Asociația de Tineret Arkat Mystics, jocuri PS4, fotbal de masă și ping-pong.

Torrejón de Ardoz, 3 noiembrie 2023. „La Noche Abierta” este un program cu alternative gratuite de viață de noapte sănătoasă pentru tinerii între 14 și 25 de ani care se adaptează tuturor gusturilor. Pe de altă parte, tinerii pot aplica pentru Cardul de Tineret prin care vor avea acces preferenţial la multiple servicii şi importante avantaje şi reduceri. Poate fi procesat gratuit la Departamentul de Tineret și singurele cerințe sunt să locuiți în Comunitatea Madrid și să aveți între 14 și 30 de ani.

În plus, programul Information+Young aduce informațiile cele mai solicitate de tineri în centrele lor de învățământ și în diferitele consultanțe, precum psihologie și sexualitate sau studii și profesii, care oferă informații și răspund unora dintre problemele care interesează cel mai mult și îngrijorează adolescenții și tinerii orașului, ei completează gama largă de inițiative și activități de agrement pe care Consiliul Local Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Tineret, le are pentru tinerii orașului.

Și amintiți-vă că perioada de înscriere la activitățile programului „Clasa de Agrement și Natură” a Direcției de Tineret este încă deschisă. Mai sunt locuri pentru activitatea de drumeții de iarnă în Cotos-Rascafría pe 2 decembrie pentru tinerii între 14 și 17 ani la prețul de 5 euro.

• Drumeții de iarnă în Cotos – Rascafría (14-17 ani):
-Data: 2 decembrie.
-Pret: 5 euro.
– Include: transfer autocar, monitoare specializate si activitate.

Sursa: Mâine, sâmbătă, 4 noiembrie, „La Noche Abierta” continuă cu „Ziua Râsului” cu microfon deschis și turneu Sing Star.