• Invitațiile pentru cei înregistrați în Torrejón de Ardoz pot fi ridicate mâine, miercuri 16 și joi 21 iunie .00 A 20.00 Program la Primărie și La Caja del Arte

• Fiecare torrejonero înregistrat va primi maximum 3 invitații gratuite pentru fiecare concert, neputând colecta mai multe invitații de la alți torrejoneros. Va fi necesară doar prezentarea DNI, NIE, pașaport sau alt document justificativ pentru verificarea datelor persoanei care retrage cele 3 invitații. Minorii pot colecta și 3 invitații care dovedesc reședința lor Mâine, miercuri și poimâine, joi, Torrejoneros își pot colecta invitațiile gratuite pentru a accesa concertele lui Malú (marți 20 iunie la 21: 00 și Bizarrap și Quevedo (luni iunie la 23: ore) a Sărbătorilor Populare. Torrejón de Ardoz, 14 iunie 2022. Invitațiile pentru rezidenții înregistrați din Torrejón de Ardoz pot fi ridicate mâine, miercuri 15 și joi 16 iunie 06. A 20.00 ore la Primărie și La Caja del Arte.

Fiecare torrejonero înregistrat va primi maximum 3 invitații gratuite pentru fiecare concert, neputând colecta mai multe invitații de la alți torrejoneros. Va fi necesară doar prezentarea DNI, NIE, pașaport sau alt document justificativ pentru verificarea datelor persoanei care retrage cele 3 invitații. Minorii pot colecta și 3 invitații care dovedesc domiciliul. Invitațiile vor fi livrate până când se va atinge capacitatea maximă.


Sursa: Mâine miercuri și poimâine, joi, Torrejoneros își pot ridica invitațiile gratuite pentru a accesa concertele…