#Torrejon – • Pe strada Cristo funcționează pe o lungime de 260 de metri, împărțită în două secțiuni, prima merge de la intersecția cu strada Madrid până la intersecția cu strada Cruz și a doua secțiune merge de la strada Cruz până la trecerea Manuel Sandoval cu strada Fraguas.

• Obiectivul acestei noi faze de Revitalizare a Zonei Centrale este renovarea cuprinzătoare a străzii Cristo cu scopul de a realiza o îmbunătățire a condițiilor de circulație pietonală, precum și în siguranță prin accesibilitatea traseelor ​​persoanelor cu mobilitate redusă. zonele pietonale și eliminarea barierelor arhitecturale

• Lucrările de renovare vor permite crearea unei străzi de conviețuire, eliminând barierele arhitecturale, cu drum și trotuar la același nivel, sens unic cu drum de 3 metri.

• Zona este de asemenea renaturalizată prin plantarea a 17 copaci noi în tronsonul dintre strada Cruz și strada Fraguas și lângă Travesía de Manuel Sandoval
Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, și primul viceprimar și consilier pentru Lucrări, Curățenie Urbană și Administrare, Valeriano Díaz, au vizitat în această dimineață strada Cristo, unde continuă lucrările de revitalizare a Zonei Centrale. Pe acest drum central din oraș vor fi înlăturate barierele arhitecturale, va fi îmbunătățit circulația pietonală și vor fi reînnoite iluminatul și trotuarele.

Torrejón de Ardoz, 17 octombrie 2023. Pe strada Cristo acționează pe o lungime de 260 de metri, împărțită în două secțiuni, prima merge de la intersecția cu strada Madrid până la intersecția cu strada Cruz și a doua secțiune merge de la strada Cruz la Manuel Sandoval Trecere cu strada Fraguas.

„Obiectivul acestei noi etape de Revitalizare a Zonei Centrale este renovarea cuprinzătoare a străzii Cristo cu scopul de a realiza o îmbunătățire a condițiilor de circulație pietonală, precum și în siguranță prin punerea rutelor accesibile persoanelor cu mobilitate redusă. pietoni și eliminarea barierelor arhitecturale”, a explicat primarul.

Se iau măsuri pentru eliminarea situațiilor nefavorabile pentru circulația pietonală:
 Mașinile prost parcate și farurile stradale reduc liberul pasaj prin invadarea unei părți a trotuarului.
 Iluminat: personalul de pe trotuar invadează traseul pietonal.
 Strada dispune de borne pe o porțiune de trotuar pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare de către vehicule și/sau pentru a proteja pietonii.
 Mobilier urban: este destul de rar în întreg sfera de acţiune.

Lucrările de renovare vor permite crearea unei străzi de conviețuire, eliminând barierele arhitecturale, cu drum și trotuar la același nivel, sens unic cu drum de 3 metri. Noul trotuar va fi țiglă roșie sablata cu bordură de țiglă albă. Drumul va fi realizat cu pavaj gri, iar trecerile de pietoni se vor face cu pavaj gri si alb.

În plus, locurile de parcare stradale sunt reorganizate, respectând vadurile existente și integrând un nou iluminat. Pe de altă parte, liniile aeriene de iluminat vor fi îngropate și va fi reînnoită rețeaua de salubritate.

Zona este, de asemenea, renaturalizată prin plantarea a 17 copaci noi în tronsonul dintre strada Cruz și strada Fraguas și lângă Travesía de Manuel Sandoval.

Sursa: Lucrările de revitalizare a Zonei Centrale continuă pe strada Cristo unde vor fi îndepărtate barierele arhitecturale,…