#Torrejon – • Programările vor avea loc vineri, 13 octombrie, și sâmbătă, 14 octombrie, la ora 20:00 și duminică, 15 octombrie, la ora 19:00.

• Vineri, 13 octombrie, ca parte a inițiativei „Vineri sunt ale noastre”, Rondalla Orión de Torrejón va interpreta teme muzicale grozave în spectacolul său „Remembering past times.” Acesta va avea loc de la ora 20:00 și este o funcție de caritate în favoarea Asociației Torrejón Parkinson.

• În plus, sâmbătă, 14 octombrie, iubitorii de zarzuele au o întâlnire începând cu ora 20:00 cu „Anarquía conjugal”, de către Compañía Lírica Ibérica, care s-a ocupat de salvarea din uitare a zarzuelelor pe care la vremea respectivă erau. hituri mari, dar acum sunt puțin cunoscute de publicul de astăzi. Un exemplu în acest sens este Anarquía Conjugal, o lucrare a compozitorului Joaquín Gaztambide, al cărui bicentenar a fost sărbătorit în 2022.

• În sfârșit, duminică, 15 octombrie, la ora 19.00, sosește Teatrul Municipal José María Rodero Rafael Álvarez „El Brujo” cu „Zeii și Dumnezeu”, o reflecție liberă bazată pe piesa „Anfitrión” de Plutarh.

• Programarea completă poate fi văzută la următorul link: http://www.teatrojmrodero.es/programacion.php
În acest weekend, programarea Teatrului Municipal José María Rodero continuă cu trei spectacole grozave. Vineri, 13 octombrie, ca parte a inițiativei „Vineri sunt ale noastre”, Rondalla Orión de Torrejón va interpreta teme muzicale grozave în spectacolul său „Remembering past times”. Acesta va avea loc de la ora 20:00 și este o funcție de caritate în favoarea Asociației Torrejón Parkinson.

Torrejón de Ardoz, 11 octombrie 2023. În plus, sâmbătă, 14 octombrie, iubitorii de zarzuele au o întâlnire, începând cu ora 20:00, cu „Anarquía conjugal”, de către Compañía Lírica Ibérica, care va fi însărcinată cu salvarea zarzuelelor din uitare care au fost cândva mari succese, dar acum sunt puțin cunoscute de publicul de astăzi. Un exemplu în acest sens este Anarquía Conjugal, o lucrare a compozitorului Joaquín Gaztambide, al cărui bicentenar a fost sărbătorit în 2022.

În cele din urmă, duminică, 15 octombrie, la ora 19.00, sosește Teatrul Municipal José María Rodero Rafael Álvarez „El Brujo” cu „Zeii și Dumnezeu”, o reflecție liberă bazată pe piesa „Anfitrión” de Plutarco .

Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, de joi până duminică de la 18:00 la 20:00 și sâmbăta și duminica tot de la 12:00 la 14:00 și cu două ore înainte de fiecare spectacol. Tot prin portalul web giglon.com În plus, rezervările se pot face sunând la numărul 91 677 22 35, de joi până duminică de la 16:00 la 18:00 și pe e-mail: Teatrojmroderoreservaentradas@gmail.com (douăzeci și prima zile de fiecare trimestru).

Programarea completă poate fi văzută la următorul link: http://www.teatrojmrodero.es/programacion.php

Sursa: În acest weekend, „Anarhia conjugală”, „Zeii și Dumnezeu”, de Rafael Álvarez „El Brujo”, și Rondalla Orión de Torrejón, în…