#Torrejon – • Un program complet și variat de sărbători într-un weekend plin de activități care s-au adresat publicului de toate vârstele

• Proclamația primarului, Alejandro Navarro Prieto, care a fost însoțit de președintele, Andrea Borrielllo, a dat startul festivităților, care au continuat cu un dans pentru copii, muzică și alegerea domnișoarei și domnului
Cartierul Torrespista s-a îmbrăcat în weekendul trecut pentru a-și celebra festivalurile populare cu numeroase activități concepute pentru toate gusturile. Muzica, jocurile pentru copii, concursurile, sporturile și degustările, printre multe alte inițiative, au alcătuit un program complet și variat de sărbători destinat publicului de toate vârstele.

Torrejón de Ardoz, 11 septembrie 2023. Proclamația primarului, Alejandro Navarro Prieto, care a fost însoțit de președintele, Andrea Borrielllo, a dat startul festivităților, care au continuat cu un dans pentru copii, muzică și alegerea domnișoarei și domnului.

Sâmbătă și duminică activitățile au continuat cu ciocolată, aperitive și sangrie populară, fanfare și parade, concursuri de deserturi, concursuri de costume, fotbal în sală, fotbal cu femei singure împotriva femeilor căsătorite, baschet sau bingo, printre altele și pentru a termina, duminică, o îmbibare populară cu surpriză.

„Vreau să felicit Consiliul de Administrație al asociației și pe toți cei care ați lucrat la programul acestor sărbători și, de asemenea, vreau să vă spun că vom continua să lucrăm pentru îmbunătățirea cartierului așa cum încercăm să facem cu toți din Torrejón. Un cartier care s-a îmbunătățit foarte mult în ultimii ani cu eforturile tuturor, ca atunci când am construit parcarea subterană și Parcul Nord, pe care l-am închis pentru a garanta odihnă tuturor sau pista de biciclete. Fără a uita acțiunile pe care Consiliul de Administrație le-a întreprins precum Planul de Urgență sau planul de asfaltare, printre altele”, a indicat consilierul Torrejonero.

În cele din urmă, primul consilier a mulțumit Consiliului Director pentru invitație „pentru că m-a lăsat să fiu strigătorul festivităților acestei îndrăgite Commonwealth și că am împărțit acest timp cu voi toți. „Sunt încântat să mă aflu aici, unde ceea ce îmi place cel mai mult la aceste festivaluri este că sunt întotdeauna caracterizate de numărul mare de tineri care participă la ele și de multitudinea de activități care le cuprind”.

Sursa: Festivitățile populare din cartierul Torrepista au fost sărbătorite în acest weekend cu multiple activități concepute pentru toată lumea…