#Torrejon – • Pe lângă activitățile culturale și de agrement sau ieșirile și excursiile atât de caracteristice acestui Departament, Tineretul are diverse sfaturi gratuite pe acele subiecte care interesează cel mai mult tinerii și adolescenții.

• Pe de o parte, are consiliere psihologică, bunăstare emoțională și sănătate mintală, precum și consiliere sexuală. Acesta este un serviciu gratuit, personal și individualizat, destinat tinerilor între 13 și 35 de ani. Este necesară o programare la numărul 91 678 38 65, iar serviciul este disponibil luni și joi de la 17:00 la 20:00.

• Pe de altă parte, Departamentul oferă consultanță cu privire la studii și profesii, având ca scop furnizarea de informații actualizate cu privire la diferitele opțiuni oferite de sistemul educațional și educația non-formală. Nu este necesară programare și consultațiile se pot face personal de luni până vineri de la 10:00 la 14:00 și luni și joi și de la 17:00 la 20:00, trimițând un e-mail la counciliajuventud@ayto -torrejon.es sau sunând la 91 678 38 65
CLICK PE ACEST TEXT PENTRU A VEDE BROSURĂ CU TOATE ACTIVITĂȚILE Departamentul de Tineret al Consiliului Municipal Torrejón de Ardoz dispune de diverse servicii și resurse psihosociale care vizează îmbunătățirea calității vieții tinerilor. Astfel, pe lângă activitățile culturale și de agrement sau ieșirile și excursiile atât de caracteristice acestei zone, Juventud dispune de diverse consultanțe gratuite, precum psihologie și sexualitate sau studii și profesii, oferind informații și răspunzând la unele dintre subiectele care interesează cel mai mult și preocupă adolescenții și tinerii din oraș.

Torrejón de Ardoz, 7 noiembrie 2023. Pe de o parte, dispune de consiliere psihologică și de sexualitate, un serviciu gratuit, personal și individualizat, destinat tinerilor între 13 și 35 de ani cu scopul de a-i îndruma în acele dificultăți pe care le preocupări și că adolescenții și tinerii trăiesc cu nesiguranță și anxietate, precum și oferind linii directoare pentru a face față acestor situații, încercând să prevină ca acestea să devină o problemă. Este necesară o programare la Serviciul de Informare pentru Tineret numărul de telefon 91 678 38 65 iar asistența este disponibilă în zilele de luni și joi de la 17:00 la 20:00. În front se află personal specializat cu o vastă experiență în domeniul intervenției cu tinerii și familiile, dar nu sunt oferite terapii sau tratamente medicale, astfel încât în ​​cazurile care o impun, aceștia vor fi îndrumați către resurse mai specifice.

Pe de altă parte, Departamentul oferă consiliere cu privire la studii și profesii care vizează furnizarea de informații actualizate cu privire la diferitele opțiuni oferite de sistemul educațional și educația non-formală, putând găsi astfel diversele modalități de pregătire liceală, intermediară și superioară. cicluri. , studii universitare, limbi străine sau burse, printre altele. Nu este necesară programare și consultațiile se pot face personal de luni până vineri de la 10:00 la 14:00 și în după-amiaza de luni și joi de la 17:00 la 20:00, trimițând un e-mail la counciliajuventud@ayto -torrejon.es sau sunând la 91 678 38 65.

Sursa: Departamentul de Tineret al Primăriei Torrejón de Ardoz are diverse consultanțe pentru tineri în domeniul psihologiei, sexului…