#Torrejon – • Acest mare eveniment gastronomic va avea loc pe 23, 24 și 25 februarie de la 12:00 la 17:00 și pentru 2,5 euro puteți savura, pe lângă tocană, un pahar de vin, băutură răcoritoare, bere sau o sticlă.

• Ruta a IX-a de la Cuchara este deschisă participării oricărui bar și restaurant sau hotel cu restaurante și zone de bar situate în Zona Centrală a Torrejón de Ardoz și care îndeplinesc cerințele de participare stabilite în regulament, care sunt disponibile pe oraș. Site-ul web al Consiliului (www.ayto-torrejon.es) și la Departamentul Ocupării Forței de Muncă (London Street s/n Urb. Torrejón 2000) de la 8:00 la 15:00.

• Înregistrarea se va face printr-un sediu electronic (cu certificat sau DNI electronic) sau, dacă sunteți persoană fizică, tot personal prin Registrul Municipal.
Tapas „Linguriță” însoțite de un pahar de vin, băutură răcoritoare, sticlă sau bere la doar 2,5 euro. Aceasta va fi propunerea rafinată a unităților care participă la a IX-a Rută de la Cuchara sub deviza „Torrejón cu rece, lingură și vin bun” și a căror perioadă de înscriere va rămâne deschisă de astăzi, 5 februarie până pe 9 februarie. În acest sens, inițiativa este deschisă participării oricărui bar și restaurant sau hotel cu restaurante și zone de bar situate în Zona Centrală, în zona cuprinsă între Avenida de la Constitución (Centro), strada Madrid, Avenida Virgen de Loreto și Avenida. de las Fronteras și care îndeplinesc cerințele de participare stabilite în regulament, care sunt disponibile pe site-ul Consiliului Local (CLICK AICI) și în Departamentul pentru Ocuparea Forței de Muncă (London Street s/n Urb. Torrejón 2000) de la 8:00 la 3:00 a.m. :00 p.m.

Torrejón de Ardoz, 5 februarie 2024. Acest mare eveniment gastronomic, care și-a impus propriul nume în oraș datorită succesului obținut încă de la prima ediție, va avea loc pe 23, 24 și 25 februarie la ora 12:00. până la ora 17:00 și cu 2,5 euro poți savura, pe lângă tocană, un pahar de vin, băutură răcoritoare, bere sau o sticlă.

În plus, anul acesta ca activități complementare vor exista premiul pentru cea mai bună tocană, care va fi aleasă prin vot popular și premiul pentru juriul popular printr-o tombolă, ai cărui câștigători vor primi o excursie pentru două persoane. La extragere vor intra toți acei călăreți care au strâns minim 5 timbre de la diferite unități.

„Vreau să îi felicit pe hotelierii din Zona Centrală pentru lansarea și organizarea acestui Traseu și, mai ales, pentru curajul de a propune și de a desfășura aceste acțiuni pe care le considerăm atât de benefice pentru industria ospitalității. Din partea Consiliului Local apreciem participarea hotelierilor și suntem întotdeauna dispuși să sprijinim acest sector economic, precum și toate companiile și antreprenorii care creează locuri de muncă în orașul nostru”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro Prieto.

În plus, consilierul Torrejonero a adăugat „este o activitate mai legată de sectorul gastronomic care își propune să susțină hanurile orașului. Anul acesta se organizează din nou datorită succesului celor anterioare, deoarece este foarte atractiv pentru clienți să guste un fel de mâncare cu linguriță împreună cu un pahar de vin sau o sticlă la un preț atât de accesibil.”

Sursa: De astăzi și până pe 9 februarie se deschide perioada de înscriere pentru unitățile care doresc să participe la…