Primăria a anunţat că a instalat deja prima reţea de internet fără fir (wi-fi), gratuită. Oricine se poate conecta la internet gratis prin reteaua wi fi a primăriei, care se poate găsi în următoarele puncte: pe strada de Enmedio, în Plaza de España, în Plaza Mayor, în sediul Bibliotecii Centrale şi în cadrul Bibliotecilor Municipale „Gabriel Celaya” şi „Enrique Tierno Galván„.

De asemenea, primăria oferă internet gratuit în cadrul Centrului Cultural Rafael Alberti, la Centrul Polivalent Abogados de Atocha şi în strada Ferrocarril, la Telecentro.

Reteaua WI FI nu va oferi o viteză prea mare, pentru a nu face concurenţă neloială firmelor care furnizează servicii de internet, dar potrivit primăriei din Torrejon de Ardoz, viteza de 256 de kilobiţi este suficientă pentru a naviga pe pagini web şi pentru a comunica prin intermediul chatului.

Accesul la acest serviciu se va face prin completarea unui formular în oricare dintre centrele în care este disponibil serviciul de internet gratuit. Persoanele interesate vor primi apoi o parola şi se vor putea conecta oriunde cu datele de acces.