• În fiecare vineri din luna iulie, experimentează cele mai bune filme muzicale cu karaoke și divertisment în Plaza de Toros, cu intrare gratuită până la capacitatea maximă

• Restul filmelor care vor fi proiectate în cadrul acestei inițiative vor fi „Moulin Rouge”, cel 22 în iulie și Dirty Dancing vineri 30 în iulie

• În plus, tradiționalul cinema de vară de familie a revenit în fiecare sâmbătă din iulie la : 2022 orele și vinerea și sâmbăta din august și 2 și 3 septembrie la 22: ore. Sâmbăta aceasta, 16 în iulie, vă puteți bucura din filmul „The Croops 2: the new era”
Printre inițiativele gratuite pe care Consiliul Local Torrejón de Ardoz le-a pregătit pentru a se bucura de vara în oraș, noul Cinema Muzical, Cântați cu noi, iese în evidență. , care are loc în fiecare vineri din iulie la 22 : 29 ore în Plaza de Toros, cu intrare liberă până la limita maximă. Participanții se vor bucura de unele dintre cele mai bune filme muzicale din istoria cinematografiei cu karaoke. Un spectacol „sing alone” în care publicul cântă și dansează cu animatori live. Torrejón de Ardoz, 14 iulie . Cu filmul „Bohemian Rhapsody” mâine vineri, 14 Iulie, continuă Cinematograful Muzical, Cântă cu noi. Restul filmelor care vor fi proiectate în cadrul acestei inițiative vor fi „Moulin Rouge” pe 22 din iulie și „Dirty Dancing”, vineri 29 din iulie. În plus, tradiționalul cinema de vară de familie continuă în fiecare sâmbătă din iulie la 22: 30 orele și vineri și sâmbătă din august și 2 și 3 septembrie la 22: 00 ore, în Plaza de Toros cu intrare liberă până la limita maximă.

Filme precum „The Croods 2: The New Era” pot fi vizionate în familie (sâmbăta aceasta 15 iulie), „În război cu bunicul meu” (sâmbătă 22 iulie), „Scooby” ​​​​(sâmbătă iulie), „Mari Poppins Returns” (vineri, 5 august), „Boss Baby 2” (sâmbătă, 6 august), „A Todo Tren” (vineri August ), „Peter Rabbit 2 (sâmbătă 14 august o), „The Suicide Squad” (vineri 16 august), „Spioni deghizați” (sâmbătă 22 august), „Godzilla vs Kong” (vineri 27 ) august) , „Space Jam” (sâmbătă 27 august), „Wonder Femeie” (vineri, 2 septembrie) și „Spirit: nestăpânit” (sâmbătă, 3 septembrie). “Anul acesta avem noutatea Cinematografului Muzical, Cântă cu noi, cu care oamenii din Torrejon se bucură și se distrează de minune în fiecare vineri cântând și dansând teme mitice din filme muzicale care sunt istoria cinematografiei”, a subliniat primarul, Ignacio Vázquez. La rândul său, consilierul pentru Sărbători și Tineret, Alejandro Navarro, a adăugat că „tradiționalul Family Summer Cinema care are atât de mult succes în fiecare sezon. Pe scurt, două inițiative gratuite pentru rezidenți incluse în Torrejón Summer Fest Festival, astfel încât locuitorii din Torrejón să nu fie nevoiți să călătorească în alte orașe pentru a se distra în această vară”.

) Sursa: Cu filmul „Bohemian Rhapsody” continuă mâine vineri, 15 in iulie noul Cinema Muzical, Canta cu noi si sambata…