#Torrejon – • Mágicas Navidades, Parcul de Crăciun al Spaniei, se deschide joi, 30 noiembrie, la ora 18:00, iar iluminatul de Crăciun al orașului și al Pieței de Crăciun va începe pe 1 decembrie, la ora 18:00: 00:00.

• Parcul Magical de Crăciun revine mai spectaculos ca niciodată, cu Camino de Belén cea mai mare naștere din Spania, Patinoarul Javier Fernández unic în țară pe un lac, Festivalul Gheații al II-lea Festival Internațional de Sculpturi pe Gheață, Festivalul Lanternelor Asiatice și Zona de Atracții fiind singurul parc cu două roți Ferris

• Pe lângă alte experiențe fascinante precum Satul de Crăciun, Montaña Helada, Piața de Crăciun, Ușa Magică, Casa de Crăciun, Spectacol Guachis sau diverse spații de restaurant care evidențiază BierHaus

• Torrejoneros va continua să aibă acces gratuit în parc, descarcând invitațiile acum de pe www.magicasnavidades.es De vineri, 8 decembrie, își vor putea obține invitațiile la Parcul Magic de Crăciun în fiecare vineri pentru săptămâna următoare.

• „Anul acesta vom încerca să reducem unele neplăceri aduse vecinilor, reducând numărul de vizitatori în parc prin creșterea prețului biletelor și prin publicitatea unui plan de parcare pentru parc, departe de cartierele rezidențiale și situat în zonele industriale din apropiere. , printre alte măsuri”, a subliniat primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto.

• Începând cu acest an, Parque Mágicas Navidades este îmbunătățit, oferindu-i cea mai înaltă calitate și excelență, deoarece este administrat de Productos de Sonrisas, o companie care este expertă în divertisment de familie și se remarcă prin crearea de experiențe unice și inovatoare. Au primit numeroase recunoașteri, ultima, cu săptămâni în urmă, Premiul Național de Circ 2023, acordat de Ministerul Culturii și Sportului

• Pentru această concesiune, această companie va plăti, cu titlu oneros, mai mult de 3 milioane de euro Consiliului Local pentru această ediție din 2023 a Parque Mágicas Navidades, sumă care va crește în fiecare an. În total, Consiliul Local va primi aproximativ 40 de milioane de euro în următorii zece ani pentru acest concept

• Cu această contribuție orașul va plăti întregul său program amplu de evenimente festive și de promovare turistică pe care îl desfășoară pe tot parcursul anului, fără a implica, prin urmare, nicio cheltuială pentru Consiliul Local. Permițându-le astfel să-și aloce propriile resurse din alte venituri (impozite, contribuții ale statului…) pentru a îmbunătăți serviciile municipale, a construi noi echipamente și infrastructură, a spori acoperirea socială pentru Torrejoneros care au cea mai mare nevoie, pentru a plăti angajații publici și datoria.

• Primarul a apreciat că „pe lângă parc, ne vom bucura de Torrejón, Prima Capitală Europeană a Crăciunului, Crăciunul declarat Festival de Interes Turistic pentru calitatea, originalitatea și moștenirea sa culturală promovat de cea mai prestigioasă Crăciun națională, europeană și asiatică. companiilor. „Acest eveniment a devenit destinația turistică spaniolă de referință pentru întreaga familie în aceste date îndrăznețe.”

• Aprinderea noului iluminat de Crăciun al orașului și inaugurarea Piaței de Crăciun va avea loc pe 1 decembrie, la ora 18:00, în Plaza Mayor, care anul acesta prezintă premiera The Three Wise Men in Search of Christmas, un spectacol la 360º în 3 mari. totemuri multimedia și Arborele Fanteziei, care se adaugă Scena din Los Angeles cu spectacolul Guachis, personajele dragi pentru copii ale Crăciunului din Torrejón, Spectacolul de colinde și dansuri de Crăciun și Tronul Regal, de asemenea Festivalul de teatru de Crăciun de la José Maria Rodero. , expozițiile Nașterii Domnului de la Muzeul Orașului și Casa de Cultură, sau anul trecut, Patinoarul din Plaza de España

• „Opoziţia municipală, condusă de PSOE din Torrejón, a încercat din nou într-o manieră absolut iresponsabilă să dăuneze imaginii oraşului şi să discrediteze Crăciunul Magic, care este o sursă de mândrie şi o referinţă pentru majoritatea Torrejoneros şi un motorul economic de care depind multe locuri de muncă, pe lângă faptul că generează venituri în oraș”, a spus primul viceprimar, Valeriano Díaz.
Crăciunul în Torrejón este aici, cel mai bun din Spania. Mágicas Navidades, Parcul de Crăciun al Spaniei, se deschide joi, 30 noiembrie, la ora 18:00, iar iluminatul de Crăciun al orașului și Plaza de la Navidad vor fi lansate pe 1 decembrie, la ora 18:00.

Torrejón de Ardoz, 8 noiembrie 2023. Parcul Mágicas Navidades revine mai spectaculos ca niciodată, cu Camino de Belén cea mai mare naștere din Spania, Patinoarul Javier Fernández unic în țară pe un lac, Festivalul Gheații al 2-lea Festival Internațional de Sculptură de Gheață , Asian Lanterns Festival and Amusement Zone, fiind singurul parc cu două Ferris Wheel.

Pe lângă alte experiențe fascinante precum Satul de Crăciun, Montaña Helada, Piața de Crăciun, Puerta Mágica, Casa de la Navidad, Guachis Show sau diverse spații de restaurante, punând în evidență BierHaus.

Torrejoneros va avea în continuare acces gratuit în parc, descarcând invitațiile acum la www.magicasnavidades.es Începând de vineri, 8 decembrie, îți vei putea obține invitațiile la Parcul Magic de Crăciun în fiecare vineri pentru săptămâna următoare.

„Anul acesta vom încerca să reducem unele neplăceri aduse vecinilor, reducând numărul de vizitatori ai parcului prin creșterea prețului biletelor și prin publicitatea unui plan de parcare pentru parc, departe de cartierele rezidențiale și situat în zonele industriale din apropiere, printre alte măsuri”, a subliniat primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto.

Începând cu acest an, Parque Mágicas Navidades este îmbunătățit, oferindu-i cea mai înaltă calitate și excelență, deoarece este gestionat de Productos de Sonrisas, o companie expertă în divertisment de familie, care se remarcă prin crearea de experiențe unice și inovatoare. Au primit numeroase recunoașteri, cea mai recentă, cu săptămâni în urmă, Premiul Național de Circ 2023, acordat de Ministerul Culturii și Sportului.

Pentru această concesiune, această companie va plăti, cu titlu oneros, mai mult de 3 milioane de euro Consiliului Local pentru această ediție din 2023 a Parque Mágicas Navidades, sumă care va crește în fiecare an. În total, Consiliul Local va primi aproximativ 40 de milioane de euro în următorii zece ani pentru acest concept.

Cu această contribuție orașul va plăti întregul său program amplu de evenimente festive și de promovare turistică pe care îl desfășoară pe tot parcursul anului, fără a implica, prin urmare, nicio cheltuială Consiliului Local. Permițându-le astfel să-și aloce propriile resurse din alte venituri (impozite, contribuții ale statului…) pentru a îmbunătăți serviciile municipale, a construi noi echipamente și infrastructură, a spori acoperirea socială pentru Torrejoneros care au cea mai mare nevoie, pentru a plăti angajații publici și datoria. .

Primarul a apreciat că „pe lângă parc, ne vom bucura de Torrejón, Prima Capitală Europeană a Crăciunului, Crăciunul declarat Festival de Interes Turistic pentru calitatea, originalitatea și moștenirea sa culturală promovat de cele mai prestigioase companii naționale, europene și asiatice de Crăciun. . Acest eveniment a devenit destinația turistică spaniolă de referință pentru întreaga familie în aceste date îndrăznețe.”

Iluminarea noului iluminat de Crăciun al orașului și inaugurarea Pieței de Crăciun va avea loc pe 1 decembrie, la ora 18:00, în Plaza Mayor, care anul acesta prezintă premiera The Three Wise Men in Search of Christmas, un spectacol 360º în 3 mari multimedia. totemuri și Arborele Fanteziei, care se adaugă scenei din Los Angeles cu spectacolul Guachis, personajele dragi pentru copii ale Crăciunului din Torrejón, Spectacolul de colinde și dansuri și Tronul Regal, de asemenea Festivalul de teatru de Crăciun de la José Maria Rodero, Expoziții de Naștere la Muzeul Orașului și Casa de Cultură, sau anul trecut, Patinoarul din Plaza de España.

„Opoziția municipală, condusă de PSOE din Torrejón, a încercat din nou, într-o manieră absolut iresponsabilă, să dăuneze imaginii orașului și să discrediteze Crăciunul Magic, care este o sursă de mândrie și o referință pentru majoritatea orașului Torrejoneros și o economie economică. motor pentru care depind multe locuri de muncă, pe lângă faptul că generează venituri în oraș”, a spus primul viceprimar, Valeriano Díaz.

Sursa: Crăciunul în Torrejón este aici, cel mai bun din Spania