#Torrejon – • Consiliul Local Torrejón de Ardoz menține și îmbunătățește serviciile oferite persoanelor vârstnice din oraș, întotdeauna în beneficiul bunăstării acestora și al îmbunătățirii calității vieții.

• În acest fel, Consiliul Local Torrejonero, prin Departamentul pentru Seniori, mărește serviciul de kinetoterapie preventivă care va fi disponibil luni și vineri de la 9:00 la 14:00 la Centrul Cultural Las Fronteras și care se adaugă la care era deja furnizat la Caja del Arte și la Centrul pentru seniori de pe bulevardul Madrid. Numărul de telefon pentru a face o programare este 91 523 47 86

• Acest serviciu se adaugă la serviciile de podologie și coafură oferite la centrele de seniori de pe Madrid Avenue și Caja del Arte, care funcționează de luni până vineri și au prețuri foarte accesibile atât pentru îngrijirea în clinică, cât și pentru îngrijirea pacienților internați. serviciu la domiciliu, pentru acei utilizatori cu probleme de mobilitate. Pentru a face o programare la cabinetele de podologie situate în ambele centre, puteți suna la 677 57 01 93, în timp ce pentru serviciul de coafură, faceți o programare la centrul de seniori de pe Madrid Avenue, numărul de telefon este 91 648 78 11 și pentru La Salonul de coafură Caja del Arte trebuie să sunați la 91 002 62 63

• În plus, sezonul dansurilor continuă, ajungând cu noutatea unor noi sesiuni la Centrul pentru Seniori de pe strada Madrid, unde îndrăgostiții se vor întâlni în fiecare vineri de la 17:30 până la 19:30 al dansului în linie, care are atât de mulți adepți.

• De asemenea, pentru prima dată a fost lansat programul „Destino Madrid”. Sunt plimbări culturale prin Madrid, unde cei mai bătrâni Torrejoneros vor afla curiozități și anecdote despre capitală pe teren, cu o ofertă variată de vizite, următoarea dintre care va fi pe 31 octombrie la Catedrala Almudena. Înscrierile se pot face la Departamentul de Seniori (Avenida Virgen de Loreto, 2) și apelând la 91 656 65 14, luni, marți și miercuri din săptămâna anterioară plecării de la 9:00 la 13:00.
Consiliul Local Torrejón de Ardoz continuă să sprijine persoanele în vârstă din oraș. În acest fel, prin Departamentul pentru Persoane Vârstnice, oferă o gamă largă de servicii pentru acest grup de populație cu scopul de a le îmbunătăți bunăstarea și calitatea vieții. În acest sens, Consistoriul Torrejonero mărește serviciul de kinetoterapie preventivă care va fi disponibil luni și vineri de la 9:00 la 14:00 la Centrul Cultural Las Fronteras și care se adaugă la ceea ce era deja prestat la Caja del Arte și în Centrul pentru Seniori de pe bulevardul Madrid. Numărul de telefon pentru a face o programare este 91 523 47 86.

Torrejón de Ardoz, 24 octombrie 2023. Acest serviciu se adaugă la serviciile de podologie și coafură oferite în centrele de seniori de pe Madrid Avenue și Caja del Arte, care funcționează de luni până vineri și au prețuri foarte mici accesibile atât pentru asistență în birou în sine și pentru serviciul la domiciliu, pentru acei utilizatori cu probleme de mobilitate. Pentru a face o programare la cabinetele de podologie situate în ambele centre, puteți suna la 677 57 01 93, în timp ce pentru serviciul de coafură, faceți o programare la centrul de seniori de pe Madrid Avenue, numărul de telefon este 91 648 78 11 și pentru La Salonul de coafură Caja del Arte trebuie să sunați la 91 002 62 63.

În plus, sezonul dansurilor continuă, ajungând cu noutatea unor noi sesiuni la Centrul pentru Seniori de pe strada Madrid, unde iubitorii de dans se vor întâlni în fiecare vineri de la 17:30 până la 19:30 dansul în linie, care are atât de mulți adepți. De asemenea, se mențin sesiunile care au avut loc anterior în diferite Centre:

• Joi: Centrul pentru seniori de pe strada Madrid de la 18:00 la 20:30.
• Vineri: Sesiune nouă de dans în linie, în fiecare vineri de la 17:30 la 19:30.
• Sâmbăta: de la 18:00 la 20:30, la Centrul pentru Seniori de pe Avda. de Madrid și în Sala de Adunări a Centrului Cultural Caja del Arte.
• Duminica: de la 18:00 până la 20:30, la Centrul pentru Seniori Parque de Cataluña, iar primele duminici ale lunii în Sala de Adunări a Centrului Cultural Caja del Arte.

Pe de altă parte, pentru prima dată este lansat programul „Destino Madrid”. Acestea sunt plimbări culturale prin Madrid, unde cei mai bătrâni Torrejoneros vor afla curiozități și anecdote despre capitală pe teren, cu o gamă variată de vizite. Următoarea programare va fi marți, 31 octombrie, la Catedrala Almudena. Înscrierile se pot face la Departamentul de Seniori (Avenida Virgen de Loreto, 2) și sunând la 91 656 65 14, luni, marți și miercuri din săptămâna anterioară plecării de la 9:00 la 13:00 .

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a indicat că „acest tip de inițiativă este foarte bine primită de persoanele în vârstă din orașul nostru și are multiple beneficii fizice și psihologice care ajută la îmbunătățirea calității vieții și a bunăstării și la întărirea coeziunii sociale pentru a încerca să atenueze. singurătatea nedorită pe care o suferă unii oameni.” Mai mult, a adăugat consilierul Torrejonero, „vă invităm să profitați la maximum de toate aceste servicii pe care le oferim și care sunt special concepute pentru a vă oferi confort, sănătate și bucurie”.

La rândul ei, consilierul pentru Persoane Vârstnice, Ana Verónica González, a subliniat că „acest tip de inițiativă afectează îmbătrânirea sănătoasă pe care o promovăm de la Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz, întrucât rămânem angajați în îmbunătățirea calității vieții persoanelor în vârstă a căror sănătatea și bunăstarea sunt o prioritate pentru noi, așa că vă așteptăm cu brațele deschise.”

Sursa: Primăria Torrejón de Ardoz sporește serviciul de kinetoterapie preventivă pentru persoanele în vârstă de la Fre…