#Torrejon – • În cursul lunii august și pe 1 și 2 septembrie, proiecțiile vor avea loc la ora 22:00 în Plaza de Toros cu intrare liberă.

• Vineri, 11 august, Cinematograful de Vară va continua cu filmul „Shazam, furia zeilor”, a doua ediție a acestui film cu supereroi bazat pe personajul comic cu același nume. Billy Batson și colegii săi adoptați au primit puterile zeilor, dar încă învață să jongleze cu viața lor de adolescență cu alter-ego-urile lor de supereroi. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, vin pe Pământ în căutarea magiei furate de la ei cu mult timp în urmă, Billy – alias Shazam – și familia lui se trezesc implicați într-o luptă pentru superputeri, viețile lor și soarta lumii lui

• Pe de altă parte, sâmbătă, 12 august, sosește „Tadeo Jones 3”. The Emerald Table, un film de animație pentru întreaga familie care povestește o nouă aventură pentru acest personaj. Tadeo i-ar plăcea ca colegii săi arheologi să-l accepte ca pe unul în plus, dar întotdeauna ajunge să-l încurce: distruge un sarcofag și dezlănțuie o vrajă care pune în pericol viața prietenilor săi, Mummy, Jeff și Belzoni. Cu toți împotrivă și ajutat doar de Sara, Tadeo se va îmbarca într-un zbor plin de aventuri, care îl va duce din Mexic la Chicago și de la Paris în Egipt, pentru a găsi o modalitate de a pune capăt blestemului mumiei.

• În acest fel, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, adăugând la Spectacolul Fântânilor, spectacolele din Parcul Europa, Zilele Speciale din parcurile tematice sau cele municipale. piscine, printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat

Vineri, 11 august, Cinematograful de Vară va continua cu filmul „Shazam, furia zeilor”, a doua ediție a acestui film cu supereroi bazat pe personajul comic cu același nume. Billy Batson și colegii săi adoptați au primit puterile zeilor, dar încă învață să jongleze cu viața lor de adolescență cu alter-ego-urile lor de supereroi. Dar când Fiicele lui Atlas, un trio răzbunător de zei antici, vin pe Pământ în căutarea magiei furate de la ei cu mult timp în urmă, Billy – alias Shazam – și familia lui se trezesc implicați într-o luptă pentru superputeri, viețile lor și soarta lumii lor.

Torrejón de Ardoz, 9 august 2023. Pe de altă parte, sâmbătă, 12 august, sosește „Tadeo Jones 3”. The Emerald Table, un film de animație pentru întreaga familie care povestește o nouă aventură pentru acest personaj. Tadeo i-ar plăcea ca colegii săi arheologi să-l accepte ca pe unul în plus, dar întotdeauna ajunge să-l încurce: distruge un sarcofag și dezlănțuie o vrajă care pune în pericol viața prietenilor săi, Mummy, Jeff și Belzoni. Cu toată lumea împotrivă și ajutat doar de Sara, Tadeo se va îmbarca într-o evadare plină de aventuri care îl va duce din Mexic la Chicago și de la Paris în Egipt, pentru a găsi o modalitate de a pune capăt blestemului mumiei.

Proiecțiile au loc vineri și sâmbătă din această lună de august, iar pe 1 și 2 septembrie la ora 22:00, în Plaza de Toros cu intrare liberă. Vineri filmele sunt destinate unui public mai adult, iar sâmbăta filmele vor fi dedicate unui public mai copilăresc și mai familial.

Este una dintre întâlnirile la care participă mai mulți vecini. Nu este nimic mai estival în Torrejón decât să bei un sandviș și o băutură răcoritoare, savurând unul dintre cele mai recente filme de succes. Pentru aceasta, Plaza de Toros este plină de vedetele artei a șaptea cu un program selectat pentru toate gusturile și vârstele. Toți cei care doresc pot participa până la limita maximă.

În acest fel, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă rezidenților săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, alăturându-se Spectacolului Fuente, spectacolelor din Parcul Europa, Zilelor Speciale în parcurile tematice sau piscinele municipale. , printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.

PROGRAMUL DE CINEMA DE VARĂ RĂMÂNĂ:

 VINERI, 11 AUGUST: SHAZAM FURIA ZEILOR.
 SÂMBĂTĂ, 12 AUGUST: TADEO JONES 3. THE EMERALD TABLE
 VINERI 18 AUGUST: ALADDIN.
 SÂMBĂTĂ 19 AUGUST: FERMEC.
 VINERI 25 AUGUST: REGELE LEUL.
 SÂMBĂTĂ 26 AUGUST: RAYA ȘI ULTIMUL DRAGON.
 VINERI, 1 SEPTEMBRIE: PARINTE NU ESTE MAI MULT DE UN 3.
 SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE: ANUL LUMIN.

Sursa: Cinematograful de vară continuă în acest weekend cu „Shazam, furia zeilor”, vineri, 11, și „Tadeo Jones 3. Masa este…