#Torrejon – • O inițiativă care a luat naștere cu obiectivul de a face cunoscut și de a promova artiștii audiovizual locali și de a promova cultura cinematografică în oraș.

• Scurtmetrajele vor fi prezentate prin completarea formularului de înscriere care poate fi consultat pe site-ul Primăriei www.ayto-torrejon.es și încărcarea unui link către YouTube sau Vimeo, de pe care poate fi vizionat scurtmetrajul, inclusiv parola în cazul videoclipurilor private

• Pot aplica persoane peste 18 ani la sfârșitul perioadei de înregistrare, spanioli sau străini rezidenți în Spania, autori ai scurtmetrajelor. Doar persoanele cu vârsta peste 18 ani la momentul perioadei de înscriere, spaniolii sau străinii care sunt rezidenți în Torrejón de Ardoz pot depune și scurtmetrajul lor la premiile locale ale concursului.

• Vor fi trei premii din partea juriului profesionist: pentru cel mai bun scurtmetraj în valoare de 600 de euro, pentru cel mai bun scurtmetraj local în valoare de 500 de euro și un premiu II pentru scurtmetrajul local în valoare de 300 de euro. Pe de altă parte, va exista un premiu al publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de 600 de euro, două premii ale juriului tânăr de 400 de euro pentru cel mai bun scurtmetraj și cel mai bun scurtmetraj local, precum și un premiu pentru cele mai bune efecte speciale, in care se va evalua contributia.a realizarii scurtmetrajului si va consta intr-un “master class” pentru patru membri ai echipei la studiourile de productie Reyes Abades.

• În lunile octombrie și noiembrie vor avea loc proiecții publice ale scurtmetrajelor selectate de juriul profesionist. Cei care participă la aceste sesiuni vor alege premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj dintre scurtmetrajele care nu sunt autohtone. Scurtmetrajele premiate vor fi anunțate în cadrul unui eveniment organizat de Departamentul de Cultură al Primăriei Torrejón de Ardoz în noiembrie anul viitor. Odată cunoscute premiile, toate scurtmetrajele locale prezentate pot fi vizionate timp de o lună printr-un banner aflat pe site-ul www.torrejoncultural.es

• Regulamentul complet al concursului poate fi consultat la următorul link: https://bit.ly/3KvUmCP
CLICK AICI PENTRU A VEDE REGULILE COMPLETE Până mâine, 14 septembrie, va rămâne deschisă perioada de înscriere pentru a participa la al VI-lea Concurs de Scurtmetraje „Reyes Abades”. O inițiativă care a luat naștere cu obiectivul de a face cunoscut și de a promova artiștii audiovizual locali și de a promova cultura cinematografică în oraș. Scurtmetrajele vor fi prezentate prin completarea formularului de înscriere care poate fi consultat pe site-ul Primăriei www.ayto-torrejon.es și încărcarea unui link către YouTube sau Vimeo, de pe care poate fi vizionat scurtmetrajul, inclusiv parola. cazul videoclipurilor private.

Torrejón de Ardoz, 13 septembrie 2023. Pot aplica persoane peste 18 ani la sfârșitul perioadei de înscriere, spanioli sau străini rezidenți în Spania, autori ai scurtmetrajelor. Doar persoanele cu vârsta peste 18 ani la sfârșitul perioadei de înscriere, spanioli sau străini care sunt rezidenți în Torrejón de Ardoz, pot depune și scurtmetrajul lor la premiile locale ale concursului.

Vor fi trei premii din partea juriului profesionist: pentru cel mai bun scurtmetraj în valoare de 600 de euro, pentru cel mai bun scurtmetraj local în valoare de 500 de euro și un premiu II pentru scurtmetrajul local în valoare de 300 de euro. Pe de altă parte, va exista un premiu al publicului pentru cel mai bun scurtmetraj de 600 de euro, două premii ale juriului tânăr de 400 de euro pentru cel mai bun scurtmetraj și cel mai bun scurtmetraj local, precum și un premiu pentru cele mai bune efecte speciale, in care se va evalua contributia.a realizarii scurtmetrajului si va consta intr-un “master class” pentru patru membri ai echipei la studiourile de productie Reyes Abades.

În lunile octombrie și noiembrie vor avea loc proiecții publice ale scurtmetrajelor selectate de juriul profesionist. Cei care participă la aceste sesiuni vor alege premiul publicului pentru cel mai bun scurtmetraj dintre scurtmetrajele care nu sunt autohtone. Scurtmetrajele premiate vor fi anunțate în cadrul unui eveniment organizat de Departamentul de Cultură al Primăriei Torrejón de Ardoz în noiembrie anul viitor. Odată cunoscute premiile, toate scurtmetrajele locale prezentate pot fi vizionate timp de o lună printr-un banner aflat pe site-ul www.torrejoncultural.es

Sursa: Astăzi și mâine, ultimele două zile pentru a participa la al VI-lea Concurs de Scurtmetraje „Reyes Abades”.