#Torrejon – • Este situat la numărul 1 Calle Nápoles și este deschis de luni până vineri de la 10:00 la 19:00 și sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

• Un tratament apropiat si profesionist si o atentie total personalizata. Aceasta este premisa principală a acestui centru de înfrumusețare care este mereu în fruntea ultimelor tendințe, atât în ​​ceea ce privește părul, cât și tratamentele estetice, folosind produse de top brand.
„Andrea stilisti”, un nou centru de frumusețe, își deschide porțile în Torrejón de Ardoz. Primarul, Ignacio Vázquez, și consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Recrutare, Ainhoa ​​​​García, au vizitat ieri, împreună cu managerul lor, Andrea Bernalte, unitățile lor, situate la numărul 1 Calle Nápoles, ca semn al sprijinului pe care guvernul local. oferte companiilor din oras.

Torrejón de Ardoz, 1 martie 2023. Un tratament apropiat și profesionist și o atenție total personalizată. Aceasta este premisa principală a acestui centru de înfrumusețare care este mereu în fruntea ultimelor tendințe, atât în ​​ceea ce privește părul, cât și tratamentele estetice, folosind produse de top brand. Unitatea este deschisă de luni până vineri de la 10:00 la 19:00 și sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Primarul, Ignacio Vázquez, și-a felicitat managerul „pentru că s-a angajat în această nouă aventură profesională în care vă doresc tot norocul din lume pentru viitor și vă spun că aveți tot sprijinul nostru”.

La rândul ei, consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Recrutare, Ainhoa ​​​​García, a subliniat că „din partea guvernului local susținem toată activitatea comercială situată în municipiul Torrejón de Ardoz și, de asemenea, încercăm să promovăm instalarea de noi magazine și companii în orașul în măsura posibilităților noastre și în limitele competențelor pe care le au consiliile orășenești în această materie, cu măsuri precum sporul ICIO, printre altele”.

Sursa: „Andrea stilisti”, un nou centru de frumusețe, își deschide porțile în Torrejón de Ardoz