După participarea în cadrul Târgului Internaţional de Turism din Japonia (JATA), considerată a fi unul din cele mai importante târguri turistice la nivel mondial, municipiul Toledo urmăreşte o nouă ţintă pe continentul asiatic: India. În data de 1 octombrie, consilierul pentru turism din cadrul Primăriei Toledo, Milagros Tolon, a primit vizita unui grup de 20 de agenţi turistici indieni, invitaţi de către muncipalitate în capitala mancegă.

Obiectivul invitaţiei a fost acela de a promova capitala provinciei pe o piaţă turistică ce pare a fi foarte promiţătoare pentru următorii ani. Patronatul Municipal pentru Turism a realizat acestă călătorie de familiarizare cu scopul ca agenţii turistici să cunoască în mod nemijlocit oraşul Toledo şi capacitatea sa din punct de vedere turistic, cultural şi hotelier.

Aceştia urmează să se întoarcă în ţara lor şi să publiciteze toate informaţiile obţinute în Spania, în perspectiva vânzării unui număr cât mai mare de călătorii sau vacanţe pentru teritoriul spaniol. Autorităţile din Toledo arată că piaţa turistică din India are un potenţial foarte mare, la fel ca şi piaţa chineză sau a altor ţări din sud-estul Asiei întrucât, conform Organizaţiei Mondiale de Turism, cifra de 11,5 milioane de turişti care vin în fiecare an din regiunea amintită, sr putea fi de 5 ori mai mare în anul 2020.