Departamentul Vicepreședinție și Politici Digitale și Teritoriale va lansa două noi linii de autobuz pentru îmbunătățirea conexiunii dintre municipiu de Vandellòs și Hospitalet de l’Infant și Tarragona și Reus. Acestea sunt două servicii noi care vor începe să funcționeze marțea viitoare 19 în aprilie

Una dintre linii va conecta L’ Hospitalet de l’Infant, Miami Platja (Mont-Roig del Camp), Complexul Educațional Tarragona (CET) și Autogara din Tarragona. Serviciul va avea șase expediții pe sens în zilele de luni și vineri și două expediții pe direcție în weekend și de sărbătorile legale.

Programele sunt stabilite astfel încât studenții să poată merge să predea la CET și alte centre de învățământ din oraș. Programele au luat în considerare și călătoriile din motive de muncă, comerciale sau de sănătate.

Celălalt serviciu care va intra în funcțiune va conecta L’Hospitalet de l’Infant, Miami Platja ( Mont -Roig del Camp) și Reus. Acesta este un autobuz direct care va face șase călătorii pe sens de luni până vineri și va reduce timpul de călătorie cu până la un 203%. Comunicarea între aceste municipii se realizează în prezent cu linia care leagă Tivissa de Reus, care este mult mai lentă deoarece se ocupă de deplasările interne și are numeroase opriri.

Orare, în acest În acest caz, acestea sunt concepute pentru a facilita accesul la Universitatea Rovira i Virgili și pentru a încuraja călătoriile de afaceri. De asemenea, cu autobuzul este mai ușor să ajungeți la Spitalul Universitar Sant Joan de Reus.

Cele două noi servicii de autobuz vor face parte din sistemul tarifar integrat al ATM-ului Camp de Tarragona și reprezintă un angajament al Departamentului pentru îmbunătățirea mobilității durabile. Sursa: Territori lansează două noi linii de autobuz între Vandellòs și L’Hospitalet de l’Infant și Tarragona și Reus