O familie din județul Teleorman își caută cu disperare fiica de 22 de ani, dispărută în 5 mai 2012, în condiții necunoscute.

Ana Maria Chivu lucra ca asistentă medicală în România și, în seara dispariției, se întorcea de la repetițiile pe care le făcea împreuna cu ceilalți membri ai corului Bisericii Adventiste, în Roșiorii de Vede.

Drumul spre casă, până în satul Cosoteni, trece printr-o pădure și acolo a fost pierdută urma tinerei, care se despărțise de o prietenă.
Există informații despre faptul că tânăra ar fi fost băgată cu forța într-o mașină de mai multe persoane, potrivit unor martori.

Părinții banuiesc că fata lor a fost răpită de un grup de proxeneți și că ar putea să se afle în Spania unde ar fi obligată să se prostitueze sau să cerșească.

Un telefon primit din Spania a alertat familia cu privire la aceasta ipoteza. De asemenea, cineva ar fi recunoscut-o pe Ana Maria, anul trecut, in stația de Metrou Gregorio Marañon din Madrid.

Investigațiile derulate de Poliție în ultimii doi ani nu au scos la iveală informații concludente privind locul în care s-ar afla Ana Maria, iar familia face un apel la toți românii din Spania care ar putea să o recunoască.

Ana Maria Chivu are 22 de ani, par saten, lung, ochi caprui, aproximativ 1,70 m înaltime, ten deschis și are un semn distinctiv la sprânceana dreapta, asa cum se poate observa si în fotografie.

La data disparitiei era îmbracata cu bluza alba cu chenare negre, pantaloni de culoare roz, curea neagra, opincute transparente.

Cine detine vreo informatie, este rugat:
– sa contacteze parintii la numerele de telefon:
0740.206.878
0769.575.853;
– sau la inspectoratul de Politie Judetean Teleorman la telefon:
0247.407.164 – Biroul Urmariri;
– sa informeze cea mai apropiata unitate de politie;
– sau sa sune la telefonul de urgente: 112

{loadposition publi-in-article}{jathumbnail off}