Procurorii au deschis un dosar penal pentru luare de mită în cazul angajaţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) care verifică tirurile în zona punctului de trecere a frontierei Nădlac, judeţul Arad. Ei au pretins mită în valoare de 50 de euro pentru fiecare camion (în jur de 1500 de euro) de la reprezentanţii AC/DC, atunci când aceştia au ieşit din ţară, după concertul susţinut pe 16 mai la Bucureşti, dar nu le-au eliberat facturile aferente.

Convoiul de 29 de camioane transporta echipamentele tehnice ale trupei şi urma să treacă din România în Ungaria. Drumarii le-au cerut în plus rovinietele din perioada şederii în ţară, ceea ce nu era legal.

Incidentul a fost recunoscut oficial de conducerea CNADNR, care a demarat şi o anchetă internă. Procurorii din Arad îi audiază pe membrii staff-ului AC/DC care au depus plângerea, după ce i-au identificat pe respectivii angajaţi (zece oameni au lucrat în acea zi în Vama Arad, dintre care cinci vor fi cercetaţi penal).