#Madrid –

VA PREZENTA FUNCȚIONAREA CENTRULUI ÎN SPECIALITATILE ACREDITATE

Spitalul Universitar Getafe sărbătorește pe 17 martie a III-a Zi a porților deschise pentru viitorii rezidenți ai tuturor specialităților sale postuniversitare acreditate. Această inițiativă, care va avea loc de la ora 10:00 în Sala de Adunări, se dorește a fi o oportunitate de a pune în contact viitorii rezidenți cu profesioniștii Spitalului. În acesta, asistenții își vor putea rezolva îndoielile direct cu tutorii didactici și rezidenții de referință ai serviciilor centrului.

Pe lângă prezentările introductive ale directorului medical, dr. Rosa Fernández Lobato; președintelui Comisiei de predare, dr. José Luis Fernández Casado și directorului Fundației pentru Cercetare Biomedicală a Spitalului Universitar Getafe, Patricia Rodríguez Lega, li se va face un tur ghidat în diferitele zone ale Spitalului (Camere de Primiri Urgențe, Laboratoare). , unități de spitalizare, Maternitate, Cercetare etc.) să cunoască funcționarea generală a acesteia, precum și circuitele de lucru.

În plus, în Sala de Adunări vor fi instalate standuri de informare unde rezidenții fiecărei specialități vor răspunde la întrebări și vor oferi informații mai detaliate viitorilor rezidenți.

Spitalul Universitar Getafe este un centru public specializat de asistență medicală, dependent de Departamentul de Sănătate al Comunității Madrid, care îngrijește o populație de 230.000 de persoane. De la deschiderea sa în 1991, s-a impus ca centru de referință în domeniile de îngrijire a sănătății extrem de complexe precum îngrijirea arsurilor majore, Unitatea Coloanei vertebrale, Unitatea de Obezitate Morbidă și osteogeneză imperfectă, printre altele, precum și proximitatea sa și tratez pacienți și utilizatori, cu mare acceptare în comunitatea lor.

Lider în fragilitate și îmbătrânire

Centrul de sănătate se remarcă și prin îngrijirea acordată persoanelor vârstnice, întrucât dispune de un Serviciu Geriatric de prestigiu național și internațional recunoscut pentru îngrijirea la toate nivelurile (spitalizare, spital de zi, unitate comunitară) și conducerea sa în Uniunea Uniunii în coordonarea proiecte științifice privind fragilitatea și îmbătrânirea.

În 2011, a fost primul spital public din Spania care a obținut Sigiliul de Excelență 500+, după ce a fost supus unui audit extern care a evaluat nouă domenii de acțiune (oameni, procese, alianțe și resurse, rezultate în oameni, în utilizatori, în societate, conducere, politică și strategie și rezultate cheie) și își structurează managementul pe procese, printr-un sistem de management al calității conform standardului ISO 9001.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar Getafe sărbătorește pe 17 martie a III-a Zi a porților deschise pentru viitorii rezidenți