EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE

Spitalul Universitar din Fuenlabrada se alătură sărbătorii Mondiale a Igienei Mâinilor Zi de conștientizare a profesioniștilor, pacienților și rudelor spitalului despre cum să se spele corect pe mâini.

Comemorarea acestei zile își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la importanța unei igiene adecvate a mâinilor pentru a preveni răspândirea bolilor infecțioase prin prevenirea transmiterii microorganismelor multirezistente.

Pentru a face asta, medici și asistente Primele femei ale Serviciului de Medicină Preventivă al spitalului au desfășurat o campanie joi, printr-un punct de informare itinerant care a parcurs diferite zone ale spitalului. În plus, în această zi au fost distribuite materiale didactice și soluții hidroalcoolice între lucrători și utilizatori.

În plus, în cadrul acțiunile lansate în acest an, personalul spitalului a realizat afișe și alte materiale audiovizuale destinate în special profesioniștilor să insiste asupra igienei corecte a mâinilor în mediul spitalicesc. Mesaje informative și simbolice au fost incluse în aceste lucrări despre cum, când și de ce trebuie efectuată igiena corespunzătoare a mâinilor.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Universitar din Fuenlabrada se alătură Zilei Mondiale a Igienei Mâinilor