#Madrid –

Anul acesta se alătură rezidenți din Endocrinologie și Pneumologie

Spitalul de Móstoles a organizat o ceremonie specială de rămas bun pentru noua clasă de rezidenți, încântați de noua fază pe care o încep, mândri să vadă obiectivul pregătirii lor îndeplinit și convinși că trebuie să continue să studieze și să învețe pe parcursul întregii vieți. În acest spirit, o nouă clasă de rezidenți a fost concediată la acest spital public din Comunitatea Madrid într-un act condus de reprezentanții tutorilor și de rezidenții înșiși.

Emoția și amestecul de sentimente de bucurie și nostalgie au coexistat și au fost evidente în toate discursurile. Primii au fost cei ai managerului, Manuel Galindo, a directorului medical, Celia García Menéndez, și a directorului adjunct de asistență medicală, José Manuel Matey, care i-au felicitat pe rezidenți pentru că și-au încheiat perioada de pregătire de specializare și acum au început o nouă fază a vieții. . , după ce a realizat deja o parte foarte importantă din provocările sale profesionale.

Șefa de studii, María Segura, a intervenit împreună cu tutorii care au participat Eugenia de la Torre, Angeles Andreu, Teresa Vozmediano și David Fresno reprezentând serviciile de asistență medicală, medicală, centrală, chirurgicală și de Sănătate Mintală. Mândrii că au putut fi alături de rezidenți în multe momente diferite și că au fost ghizi, forțe motrice, sprijin și confort în cele mai dificile momente ale rezidențiatului, erau convinși că au pregătit încă o clasă de foarte bine- tineri specialiști pregătiți, cu o bază științifică și clinică solidă și cu perspectiva medicinei care tratează persoana, pe fiecare dintre ei, și nu boala ca atare.

noua promotie

Pe de altă parte, Spitalul a primit deja o nouă promoție formată din 42 de rezidenți. 23 sunt încorporate în zona medicală, 5 în zona nursing, patru în zona farmacie (Farmacie, Analize Clinice, Microbiologie). si unul la psihologie. În prezent, aceștia încep faza de pregătire generală pentru a învăța elementele de bază ale problemelor practice de zi cu zi din spital, participând la cursuri de instrumente informatice, prescripție farmaceutică, prevenire și control al infecțiilor și spălarea mâinilor, RCP, bibliotecă și protecție radiologică. , printre alții

Spitalul Universitar din Móstoles este un centru acreditat de pregătire medicală specializată pentru medici, farmaciști, psihologi și profesioniști din domeniul asistenței medicale din 1988. În prezent, are 23 de specialități, dintre care 3 sunt multiprofesionale, și un total de 155 de rezidenți în curs de formare (inclusiv rezidenți de Medicină de Familie și Comunitate și Asistente).

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul de Móstoles celebrează ceremonia de rămas bun pentru o nouă clasă de peste 40 de rezidenți în diferite discipline de sănătate