#Madrid –

CONDUCAT DE CARMEN SUÁREZ, SEF SERVICIUL MEDICINA INTERNA AL CENTRULUI

În zilele de 20 și 21 aprilie și organizată de Serviciul de Medicină Internă al Spitalului Universitario de La Princesa are loc prima Conferință de actualizare a acestei specialități. Această întâlnire condusă de dr. Carmen Suárez, șeful serviciului de Medicină Internă din cadrul centrului din Madrid, s-a născut cu vocația de a integra principalele progrese științifice din ultima vreme în medicina spitalicească, cu un format dinamic de scurte discuții și timp de interacțiune. între participanți, predat de rezidenți în Medicină Internă din ultimii ani de specializare. Unele dintre subiectele abordate sunt cele mai noi în hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, dislipidemie, boală tromboembolice, hepatită virală sau îngrijirea paliativă sau multipatologică a pacientului.

Interesul pentru tema conferinței a reunit aproximativ 200 de profesioniști, o mare parte dintre ei medici într-un program de specializare, proveniți din peste douăzeci de spitale din rețelele de îngrijire din Comunitatea Madrid, Castilla y León și Castilla- The Stain . Această activitate este susținută de Societatea de Medicină Internă din Madrid și Castilla-La Mancha (SOMIMACA) și de Societatea Spaniolă de Medicină Internă (SEMI) și este sponsorizată de Fundația de Cercetare Biomedicală a Spitalului Universitario de La Princesa.

Conferințele care se dezvăluie după pandemie ca activitate didactică care integrează cunoștințe, experiențe interteritoriale și intergeneraționale în Medicină Internă, constituie un nou forum de învățare care se adaugă conferințelor și conferințelor oficiale ale specialității.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul de la Princesa organizează I Conferința de Actualizare de Medicină Internă