• De asemenea, trecutul 11 Septembrie, consilierul din Torrejon a asistat la primul meci de ligă pe care l-a jucat echipa împotriva RSD Alcalá și care s-a încheiat cu scor 1-1

• „Mulțumesc foarte mult pentru acest tricou si sper ca in acest sezon sa putem sarbatori multe victorii si sa indepliniti obiectivul pe care vi l-ati propus. Sunteți cel mai vechi club de fotbal din Torrejón de Ardoz și veți continua să aveți sprijinul Consiliului Local în orice moment”, a evidențiat primarul, Ignacio Vázquez, care a primit, împreună cu consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Martín Criado, tricoul președintelui entității, José-Martín Gallardo Otero Președintele AD Torrejón CF, José-Martín Gallardo Otero, a prezentat astăzi, marți, un tricou de echipă primarului, Ignacio Vázquez, și consilierului pentru sport. și Mobilitate, José Miguel Martín Criado, în Sala de Plenuri a Consiliului Local. Prin acest act, clubul Torrejon a ținut să recunoască sprijinul pe care îl primește din partea Consiliului Local în fiecare sezon.

Torrejon de Ardoz, 20 septembrie 11. În plus, duminica trecută 11 din septembrie, a început un nou sezon în a III-a RFEF, categorie în cel jucat de AD Torrejón CF, și a făcut-o cu derby-ul Corredor del Henares împotriva RSD Alcalá, pe terenul municipal de fotbal Las Veredillas, care s-a încheiat cu egalitate pe tabela de marcaj. La întâlnire au participat Ignacio Vázquez și, de asemenea, consilierul pentru sport și mobilitate, José Miguel Martín Criado, pe lângă sute de adepți care au susținut echipa din tribune.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru această cămașă și sper că în acest sezon putem sărbători multe victorii și că vă îndepliniți obiectivul pe care vi l-ați propus. Sunteți cel mai vechi club de fotbal din Torrejón de Ardoz și veți continua să aveți sprijinul Consiliului Local în orice moment”, a evidențiat primarul, Ignacio Vázquez.

Sursa: Primarul, Ignacio Vázquez, primește un tricou de la AD Torrejón CF, în semn de recunoaștere pentru sprijinul lui…