Un muncitor român din localitatea Silleda (Pontevedra) este unul dintre cei doi posibili câştigători ai marelui premiu de 8 milioane de euro al jocului de loterie „La Primitiva”. Biletul de loterie a fost emis într-un bar cunoscut din localitate, dar propietarii nu ştiu exact cui i-a fost vândut. Cu toţii însă spun că marele premiu a fost câştigat de un român de 27 de ani. De asemenea, se pare că românul ar fi câştigat suma de aproape 8 milioane de euro, participând doar cu un bilet de combinaţie simplă, de 2 euro.

Barul în care a fost emis biletul câştigător se numeşte Cafe Lago şi toată lumea şi-a dat seama cine este câştigătorul, după extragerea de sâmbătă. Tânărul român trăieşte în regiune de 5 ani, dar după ce a fost interpelat de locuitori privind suma câştigată el a afirmat, potrivit publicaţiei „La Voz de Galicia” că nu ar fi nimerit decât 5 din 6 numere şi astfel nu-i revine un premiu mai mare de 2400 de euro.
Responsabilii barului spun că deocamdată câştigătorul nu a revendicat premiul la Cafe Lago şi, probabil, că va încasa suma prin intermediul unei bănci.
Câştigătorul marelui premiu din Silleda nu doreşte deocamdată să recunoască public că a câştigat aproape 8 milioane de euro şi pentru toţi vecinii este un lucru de înţeles. Numerele care i-au adus norocul românului din Silleda au fost 3, 20, 27, 35, 42 şi 47 şi acestea au fost nimerite şi de un alt câştigător din Barcelona.